Unde vor fi ÎNGROPAȚI porcii lui Muscă bolnavi de PESTĂ (FOTO). Macea, un BUTOI de PULBERE

Unde vor fi ÎNGROPAȚI porcii lui Muscă bolnavi de PESTĂ (FOTO). Macea, un BUTOI de PULBERE

Garda de Mediu a dat publicității imagini cu locul special amenajat în care vor fi îngropați porcii bolnavi de pestă porcină africană de la ferma din Macea a Combinatului Agroindustrial Curtici, unitate deținută de omul de afaceri Dimitrie Muscă.

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad s-au aflat ieri „în control la S.A. COMBINATUL AGROINDUSTRIAL CURTICI-Complex MACEA” în vederea implementării întocmai a prevederilor Hotărârii nr. 3 a CLBC Arad, privind ecarisarea alternativă prin îngroparea cadavrelor rezultate în focarul existent de pestă porcină africană”.

De remarcat, că măsura îngropării porcilor în apropierea fermei a aprins spiritele în comuna Macea:

Citește și:
Porcii lui Muscă, ÎNGROPAȚI la Macea. Soluția autorităților în cazul animalelor BOLNAVE de PESTĂ

  1. Dar cine le-a dat voie sa ingroape acolo

    Raspunde
  2. dar ce sa faca? au pus si folie si vor fi acoperiti. Urmeaza sa se pompeze afara apa acumulata de la ploile de zile astea. Ce ar putea sa faca? Sa ii arunce pe camp cum fac „micii fermieri”? (Am eu exemple destule). Nu exista capacitate de incinerare pentru un asa necaz. Ce ar putea sa faca??? Veniti cu solutii, nu cu critici!

    Raspunde
    • Este o minciuna ca este apa de la ploi este dejijecti de la porci cu pesta .sa se ieie proba din apa sa se vada daca este apa sau dejijecti

      Raspunde
    • Dl Cristi ati fost acolo ati vazut ca nu este apa de ploaie.Acolo sunt dejijectile de la porci si nu apa de ploaie Va legati de fermieri mici dar de dl musca nu zice mimeni nimic eu am publicat pe saituri ce se afla de fapt in lagunele de langa combinat Primadata verificati ai dupa vorbiti

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.