Acest bărbat a observat că îi CREȘTE BURTA. Credea că s-a îngrășat, dar a rămas ȘOCAT când a aflat ce i se întâmplă de fapt

Acest bărbat a observat că îi CREȘTE BURTA. Credea că s-a îngrășat, dar a rămas ȘOCAT când a aflat ce i se întâmplă de fapt

Un bărbat a început să se simtă ciudat și a observat că începe să-i crească burta. Inițial a crezut că s-a îngrășat pentru că nu făcuse sport de mult timp, dar nu acesta era motivul. Ce i se întâmpla de fapt era șocant.

Kayden Coleman este un bărbat de 29 de ani din Philadelphia care trăiește împreună cu partenerul său Elijah, de 27 de ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2013.

Într-o seara Kayden s-a simțit foarte balonat și începuse să se îngrijoreze de faptul că burta lui creștea tot mai mult. În glumă, el s-a gândit să-și facă un test de sarcină. Gluma s-a transformat brusc într-un șoc când testul a ieșit pozitiv.

Explicația pentru această întâmplare bizară este că bărbatul este transsexual, iar în urmă cu zece ani era femeie. Kayden a luat tratament hormonal foarte puternic pentru a se transforma în bărbat și nu credea că mai există vreo posibilitate să facă un copil.

Kayden-Coleman-pregnant

El era programat pentru o operație de îndepărtarea sânilor, iar pentru aceasta a trebuit să facă o pauză de la tratament timp de șase săptămâni. Asta a fost și perioada în care a rămas însărcinat.

La auzul veștii le-a fost data lumea peste cap celor doi, mai ales că rudele și prietenii lui Elijah nu știau că partenerul său este transsexual.

Kayden a născut prin cezariană o fetiță sănătoasă, Azaelia, care va afla adevărul despre părinții ei când va împlini cinci ani.

Elijah-with-Azaelia-and-Kayden-Coleman

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.