TREBUIE să ASCULŢI asta! Imnul platformei „Aradul Contează”

Să auzi şi să nu crezi! Platforma „Aradul Contează” are şi un imn.

Trebuie să-l auzi!

Să auzi şi să nu crezi! Platforma „Aradul Contează” are şi un imn.

Trebuie să-l auzi!

Dă SHARE, să-l asculte toţi prietenii tăi de pe Facebook!

  1. nici macar nu trebuie ascultat cum distoneaza Langa…..dapai sa asculti aberatiile lui. Cine nu vrea sa dea share sa dea clic mai jos

    Raspunde
    • Nu inteleg ce aveti cu Ionut, el este un om deosebit!! Rautatea dumneavoastra nu are sens!!

      Raspunde
    • Atunci cand apare sentimentul de frustrare, apare si invidia. Pacat ca sunt persoane care sa se lege in astfel de contexte de anumiti artisti…. Mi se pare un gest de superficialitate! Daca iti displace un artist sau ai sufieciente cunostinte in domeniul muzical incat sa afirmi ca distoneaza, atunci fa-o intr-un mesaj adresat lui, nu in orice aparitie a acestuia. Iar imnul este cantat de mai multi artisti si ma indoiesc ca abereaza. Parerea mea este ca ar trebui sa inveti unde si cand sa adresezi replici deplasate legate de cineva. Adreseaza-te lui, nu prin intermediul acesta. Numai bine!

      Raspunde
      • Invidie? NU am pe cine sa fiu invidios…Artist? Cam mare cuvantul …..dar mnoah….a devenit o obisnuinta in peisajul cultural aradean sa promovam kitchul si nonvaloarea…

        Raspunde
        • Dragilor, daca nu va place nu ascultati!!!! Majoritatea va dati drept mari cunoscatori de muzica….dar va inselati, ii usor sa bagi de vina cand habar nu ai cu ce se mamanca muzica. De ce nu va vedeti de treaba fiecare si sa va indreptati atentia asupra a ceea ce stiti voi sa faceti mai bine si sa ii lasti in pace pe cei care cunosc muzica si sunt in masura sa faca asta sa isi faca treaba, oricum o fac. Referitor la domnul Florin Ionas si fiica sa…..nu cred ca unul dintre voi stii mai multa muzica decat voi…..asa ca vedetiva de treaba si repet…..daca nu va place nu ascultati. Felicitari domnului Florin. felicitari Claudia, felicitari Ionut. Nu bagati in seama toate aceste vorbe aruncate in vant.

          Raspunde
          • Rectific….nu cred ca stiiti mai multa muzica decat ei…

          • Deci (desi nu e bine sa incepi o fraza cu deci) . Ionut are voce dar nu are ureche. Cand NU mai are langa el modulatorul din studio e jalnic…L-am ascultat de tzspe mii de ori live…e varza. Muzica stie , cam cat Bobby Solo al ce canta pe centru cand eram copii. Iara tu matracuca…vezi de gainile tale , this is beyond your comprehension 😛

          • citez din preputul gandirii Mariutzei : „… nu cred ca unul dintre voi stii mai multa muzica decat voi..: IO recunosc…stiu muzica egal cat mine. De altfel as primii multe premii daca as sti mai putina muzica decat mine , sau daca cunostintele mele muzicale ar exceda cea ce stiu …. Acu stau si ma intreb…tu te-ai nascut proasta , sau ai facut ceva scoala ca sa devii asa….

          • esti stupida!

  2. Si btw…imnul asta e plagiat dupa un vechi mars ostasesc pe care il intonam cand bateam pas de defilara in armata. Dar….nu o sa fiu surprins daca e compus de Ionas….sau de fiica sa….

    Raspunde
  3. cel care se semneaza tonton e un bou frustrat care se ia de toata lumea, pe toate site-urile

    Raspunde
  4. Avem o tara,
    O datoie
    O misiune de indeplinit,
    Dusmanii tarii,
    Si ei sa stie……..

    Cand intra in lupta,
    Artileristii,
    Rasuna cerul de salvele lor,
    Bum Bum,,,
    O LINIE MELODIE COPIATA CU TEXT INFANTIL
    O CANTAM PRIN 1984 CAND AM FACUT ARMATA
    O PORCARIE

    Raspunde
    • Mare dreptate ai domnule….pacat ca postacii de mai sus nu inteleg nimic….Si cand te uiti cine face parte din „platforma” asta , ai sa constati cu stupefactie ca nu prea sunt aradeni….cel mult niste wannabe

      Raspunde
      • Tonton, te-ai legat de doua lucruri diferite. Mie nu imi prea pasa ca imnul este plagiat sau nu, iar in privinta lui Iout, au fost artisti de renume care l-au remarcat si i-au recunoscut valoarea si faptul ca este un ‘artist’, deci degeaba vii tu, un no name, sa comentezi. Mereu o sa existe un Gica contra care sa nu ii convina. Stii tu cum e… cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

        Raspunde
        • ti-am zis eu ca folosesti cuvinte mari
          Eu l-am gasit pe Ionut in buda la internatul liceului textil …..si l-am dus la Nistor….O sa zici ca ma laud….dar multi „artisti” au urcat prima data pe scena multumita no name-ului de mine. Mucles ca nu stii ce vb….

          Raspunde
          • Inainte sa vorbesti niste lucruri tampite, asigura-te ca cel caruia i te adresezi poate il cunoaste mult mai bine decat niste laude false! Nu este locul potrivit unde sa continuam discutia. De fapt discutia asta se termina aici pt ca nu poti schimba niste idei preconcepute! Si poate pentru nivelul tau cuvintele folosite de mine sunt prea mari. O zi buna!

  5. Incercati o comparație între Melodia imnul „Aradul conteaza” si
    „Goran Bregovic Bella Ciao live Paris 2013”

    Nu sunt microbist, dar.. oricând binevenit o comparatie si cu „Imn UTA”

    @tonton – originalul cantec nu este kitch! Numai forma in care s-a transformat

    ––––––
    „Bella ciao” este un cantec popular italian, originar din regiunea Emilia-Romagna.
    Compozitor necunoscut.
    A devenit ulterior asociat cu Miscarea de rezistenta italiana.
    Sursa – wikipedia

    Raspunde
    • Multumesc pentru observatie…doar ca nu ma refeream la imnul ostasesc , ci la parodia lalaita de mai sus , care e din ciclul „Desteapta-te romane” cantata de Salam….

      Raspunde
  6. mai de prost gust de atat nici ca se putea……

    Raspunde
  7. Vai de capul lor! Dar si de al Primarului. Nici nu m-am omorat sa ascult textul, dupa ce am auzit melodia absolut ‘originala’, care se cânta in timpul Celui de Al Doilea Razboi Mondial, in Italia si se numea ‘Bella Ceau’. Deci este o piesa absolut ‘noua’!?!?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.