Mai multe articole din rubrica "" ↑

A apărut şi un FILMULEŢ DOVEDITOR în cazul câinilor lăsaţi să MOARĂ DE FOAME

A apărut şi un FILMULEŢ DOVEDITOR în cazul câinilor lăsaţi să MOARĂ DE FOAME

Cazul câinilor lăsaţi să moară de a foame într-o curte din cartierul arădean Grădişte, făcut public de un arădean pe Facebook şi prezentat de newsar.ro a născut un val de indignare printre cititorii site-ului nostru.

Pentru că există şi persoane care pun la îndoială cele prezentate în articol, Mircea George, a revenit cu o postare doveditoare pe Facebook. Este vorba despre un filmuleţ în care se vede cum câinele care a supravieţuit devorează o pâine întreagă, care i-a fost aruncată peste gard.

„V-ati convins ca nu am exagerat cu nimic in tot ceea am scris despre acest caz? Priviti aceste conditii mizere, acel suflet nevinovat cum zace fara suflare la pamant.. Cat de bine hranit vi se pare ca a fost acel catel? Si cata bucurie si recunostinta se poate observa din partea celuilalt negru, din simplul motiv ca a primit o felie de paine.. Vi se par decent ingrijiti? Devoreaza o franzela intreaga in 3 minute, asa infometat este. Nu-l ajuta nimeni?”, este postarea care însoţeşte filmuleţul.

În imediata apropiere se poate vedea cadavrul micuţului Amstaff. Pentru el a fost prea târziu…

Loading...
 1. inuman……… nu pot sa cred!!!!! 🙁

  Raspunde
 2. Ma baiete numai ai ce stiri sa postezi. Ar fi bine sa iti vezi de viata ta. Ca mor copii pe strazi de foame nu vede nimeni. Nu ti umpic rusine? Nu ai pe ce face bani. Numa pe stirile astea inventate . Esti praf. Sa iti fie rusine !!

  Raspunde
 3. Cate dovezi le mai trebuie acestor oameni? Ce scuze mai gasesc acum? Sa le fie rusine! Inacceptabil asa comportament!

  Raspunde
 4. Asa e nu mai aveti ce sa ziceti la stiri si va luati de toata lumea

  Raspunde
 5. Nu cred ca ar fi facut familia bulzan asa ceva asa ca nu mai poatati aiurea tot felul de poze

  Raspunde
  • Te inseli! Uita-te foarte bine, e curtea lor! Asa ca familia Bulzan a facut aceste lucruri infioratoare, si te anunt, nu sunt primii caini maltratati de aceste persoane! Poate ii convingi tu sa nu mai duca alti caini. Au omorat destule fiinte nevinovate!

   Raspunde
 6. Legea nr. 286/2009: Art. 226 26 februarie, 2015, 8:13 pm

  Legea nr. 286/2009:

  Art. 226 – Violarea vieţii private

  (1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

  (2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  Raspunde
 7. atata cearta si atata tam tam faceti toti pentru un caine mort ,a-ti ajuns sa va amenintati religiile sa va faceti in toate felurile, dar ca in ultimii 30 de ani au fost peste 23 milioane de avorturi in Romania ce spuneti ? adica 23 de milioane de copilasi ucisi de la revolutie incoace la noi Romania , astia doar inregistrati in acte , restul doar Dumnezeu stie !!
  si eu am 2 caini de lup asa ca nu dati in mine , sunt iubitor de animale dar mai incet cu pianul pe scari.

  Raspunde
 8. Sa stii ca nu a fost doar un caine mort.. In curtea aia au murit mai multi caini din cauza acelor stapani. Mie nu mi se pare ceva normal. Dar fiecare cu parerea sa.

  Raspunde
 9. Pentru acela cu legea: Eu n-am vazut nicio persoana in imagini, ci doar un caine mort de-a binelea si inca unul “mort de foame”. Ai putea sa prezinti si legile cu privire la protectia animalelor si ce se intampla in cazul maltratarii lor sau omorarii cainilor?

  Raspunde
 10. Eu tot nu inteleg oamenii astia, pentru ce ai caine daca nu ii dai sa manance. Sa dea cainii la cine poate si are timp de ei. Au caini doar asa de forma.
  Tare curios voi fi sa vad si gospodaria, daca or fi avand.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.