CUTREMURĂTOR: Caz de o cruzime INIMAGINABILĂ în curtea „Fraţilor Bulzan”, nişte PENTICOSTALI „RESPECTAŢI”! (VEZI FOTO)

CUTREMURĂTOR: Caz de o cruzime INIMAGINABILĂ în curtea „Fraţilor Bulzan”, nişte PENTICOSTALI „RESPECTAŢI”! (VEZI FOTO)

Imaginile cu cadavrul unui căţel din rasa Amstaff, mort de foame (la propriu!) în gospodăria „fraţilor Bulzan”, din Grădişte, „membri respectaţi ai celei mai mari biserici penticostale din Arad”, au şocat întreaga comunitate a arădenilor care au conturi pe Facebook. Încă un căţel este în pragul morţii, potrivit fotografiilor şi informaţiilor postate pe Facebook de Mircea George, un arădean care a decis să ia atitudine.

Iată postarea acestuia, însoţită de fotografiile care au revoltat Facebook-ul:

„Distribuiti, va rog! O sa incep prin a dezvalui numele familiei care detine acesti caini, si anume familia Bulzan, ei fiind cunoscuti si ca «fratii» Bulzan, deoarece sunt membri respectati ai celei mai mari biserici penticostale din Arad. De asemenea, sunt foarte bine cunoscuti si pentru situatia lor financiara iesita din comun.. Dar priviti cum trateaza aceste biete animale. Inimaginabil.. Acel caine (din rasa amstaff) a fost pur si simplu lasat sa moara de foame, si zace acolo de zile bune. E de inteles, din moment ce cainii sunt lasati intr-o curte separata, undeva in spate, ei nefiind hraniti nicioadata, probabil ca acesti oameni nici nu au observat ca micutul nu mai traieste. Celuilalt caine, care inca mai traieste, cat timp ii mai dati? Tin sa mentionez ca acesta are un inceput de raie, este infestat cu pureci (se freaca mai tot timpul cu capul si corpul de pamant) numai pielea si oasele au mai ramas din el, poate ca nu se observa asa tare din cauza ca are blana mai lunga. I-am aruncat peste gard o franzela intreaga, pe care a mancat-o in cateva minute. Oare in Romania chiar nu se poate face nimic? Nu poate intra nimeni in curtea acestor oameni, nu-l poate salva nimeni? Cainii se afla in zona podului din Gradiste, chiar langa calea ferata. Un ultim lucru mai precizez, acestia nu au fost singurii lor caini. Au mai avut multi altii inainte, care au avut aceeasi soarta cu a micutului din poze.. Se pare ca a devenit o practica in acea casa. Ii folosesc pentru protectia curtii, pana cand acestia devin inutili, ajung sa moara de foame, iar apoi gasesc altii, «in putere», pe care ii aduc in acea curte mizera. E greu de descris in cuvinte ce se intampla acolo, de aceea ma opresc aici”, a arătat Mircea George.

Reacţiile la postarea pe Facebook nu au întârziat să apară, zeci de arădeni condamnând gestul „fraţilor” Bulzan şi făcând apel la Poliţie, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi asociaţiile pentru protecţia animalelor să intervină în acest caz.

  1. ar trebui dati pe mana unui caine periculos, dupa o saptamana de infometare!!!!!!!!!!!!!!! criminalii dracului!

    Raspunde
  2. F#tu-i gura de pocaiti prefacuti! Astia aproape toti is niste falsi.
    Sa le dau la m#ie de hoti bisericosi!

    Raspunde
  3. Sa suga pula de oameni fara inima

    Raspunde
  4. voi chiar nu mai aveti ce posta ? vreti circ si rating , ca si in cazul Maranata si defapt nu era nimica adevarat !
    si in cazul Maranata a-ti dat tot pe cineva Mircea ca fiind nu stiu cine , abureli.

    mai bine a-ti posta cu straziile din oras care sunt dezastru general , iti rupi masina in doua , pe iuliu maniu iti zboara roata de la masina daca nu esti atent.

    Raspunde
  5. stimate cititor „jon”, in cazul Maranata absolut tot ce am publicat a fost acoperit de acte, de dovezi. Si inca nu am publicat tot! Deci, ramai pe receptie!

    Raspunde
    • Când e vb de un pocăit atâta zarva mai faceți …dar voi care trăiți în curvie și faceți avorturi și câte mai câte … la voi e ceva normal.

      Raspunde
      • Stai linistit ca si pocaitele voastre fac avorturi ;). Sunteti pocaiti doar cu numele,ca in rest sunteti mai rai de cat ceilalti!

        Raspunde
      • Batava Dumnezo…..de retardati si sclavi …faceti voi prunci ..retardati ca voi! Datorita voua se ajunge aici..cu mentalitatea voastra indusa de niste cacati care va conduc ca nu sunteti in stare sa ganditi pentru voi

        Raspunde
      • Ba, nu o da tu cu avorturi, ca eu nu sunt nici ortodox, nu cred in dinastea, dar zic cu mana pe inima ca toate pocaitele pe care le’am cunoscut se ard frate de nu are rost, si cam cel mai simplu sex anal, pentru ca prefera asta, sa nu le prindeti voi :)))

        Raspunde
      • Cel putin se fac pe fata pocaitii fac pe ascuns de ochii lumii dar nu se gandesc ca nu de ochii lumii trebuie sa se fereasca…

        Raspunde
      • Turcu georgescu samuel penticostal din vulcan fiul lui turcu gheorghe prezbiter si cenzor la biserica penticostala din vulcan administrator la sc samy&ellis decor srl pocanit tepar de meserie se crede mare constructor are obiceiul de a insela beneficiarii fie ei firme sau persoane fizice din clisura dunari si pana la Timisoara,locuieste in localitatea urseni judetul timis are o noua societate set&armstrong srl-d administrata de turcu ellis au telefoane de contact 0763622692/0726169300 atentie mare tepar profesionist

        Raspunde
  6. Umilinta!!!! Lasa ti sa moara ei de foame!!! Pocaiti nebuni!! Astia nu se pot numi oameni!!

    Raspunde
  7. Las deoparte religia si privesc prin ochii lui Dumnezeu,de si suntem crestini cu totii indiferent de confesiune religioasa in nici un caz acesti oameni nu la cunoscut pe Hristos, de invataturile biserici nici atat,este foarte grav ce vedem cu toti in acest material insa biserica nu are nici o vina.

    Raspunde
    • Pacat ca trebe sa vedem asa ceva,mentionez si rog pe calea aceasta ca autoritatile care se ocupa de cazuri de protectia animalelor sau altele,legea este data votata si scrisa in monitorul oficial,sa mearga din susa in usa sau din poarta in poarta sa vada cine a pus cip cainilor si cine nu sa ai amendeze findca asa nu vor mai fi caini abandonati si daca vor fi se va sti a cui este cainele iar cu bani de pe amenzi vor putea sa stringa toti caini de pe strazi si sa ai duca la adaposturi ptr a fi hraniti,mentionez amenda ptr.persoanele care nu au cipat caini sau pisicile vor lua o amenda intre 900 lei si 5000 lei asa ca bani se vor stringe findca nu cred ca toata lumea a cipat caini

      Raspunde
      • Nu este normal ca pisica sau cainele sa poarte cip cu toate ca aparent, motivul este unul bun. Cipul poate fi, de asemenea, folosit pentru a i se induce animalului absolut orice fel de stare sau reactie, gand, intentie. Cipul este una dintre cele mai puternice si absolute metode de manipulare!!!!!

        Raspunde
    • Exact!!!Pacat….de jignirile de p-aci…

      Raspunde
  8. sa speram ca sufletul acelui cutu se va razbuna asa ca asteptati-va fratilor la plata din aceasta lume.

    Raspunde
  9. Interesant titlu ai pus la „articol”. Esti un jurnalist care nu a reusit in viata si acuma nu stii cum sa atragi si tu cititori la prostiile tale? ..cred ca era destul daca puneai ..”caine mort de foame sau fratii Bulzan dau dovada de etc..” Este chiar penibil sa vad ce ai scris..gandeste-te ca daca caut pe google caine mort de foame sau orice alta crima si orice mizerie facuta in romania, nu esti scris penticostal sau baptist, pentru ca erau ORTODOXI, pentru ca daca cumva este „pocait” nu se uita mentionarea religiei, asa ca stai linistit tu si toti care injura pocaitii, ca restul mizeriilor facute in romania, incepand din parlament pana la ultimul boschetar, sunt ortodoxi.
    Vad ca accentul la articol cade pe „POCAITI” nu pe câinele mort, pentru ca daca asta iti era durerea cea mai mare, nu te axai pe numele lor si pe religia lor.
    Si nu sunt penticostal, dar cand vad ce titluri penibile se pun la articole…
    p.s stimate „jurnalist sau ce te crezi ca esti” cauta-ti ceva de lucru serios si lasa scrisu pentru cine a facut o scoala (nu pe bani).

    Raspunde
    • alt prost pocait care se baga in seama. mai retardatule vezi ca habar nu ai de limba romana.

      Raspunde
    • Dragul nostru frate Fa,
      Prin replicile tale se observa clar ca pui accent pe ortodoxi. Asa e si ai mare dreptate: toti suntem criminali, nenorociti si cu mai vrei tu…. Stii insa ce e nasol pentru tine? Noi ortodoxii suntem si smeriti macar din cand in cand si ne recunoastem greselile, ceea ce tu nu vei face niciodata pentru ca toata viata voastra de neoprotestanti este o viata de minciuna; Va mintiti singuri… trist , cand te gandesti ca aveti doar 1 viata!

      Raspunde
    • De acord. Doar ca pluralul nu este ”ortodoxi” asa cum scrieti, ci ortodocsi. Consultati va rog DEX-ul. Multumesc!

      Raspunde
    • daca noi nu suferim intre noi pe baza religiei…de ce mai aveti pretentii de la englezi,italieni ,francezi ca nu va sufera ca sunteti romani?…decat sa comentati pe aici ,mai bn a-ti salva catelul acela care a mai ramas in viata , mergeti acolo si aruncati un colt de paine ..dupa aia va puteti da cu parerea

      Raspunde
  10. NU avem politie a animalelor,.(daca o aveam erau cu dosare penale deja ,daca nu si inchisi,asta e practica politiei animalelor intr un stat civilizat),dar chiar si politia pe care o avem poate lua usor atitudine in cazul unei plangeri oficiale .Deci ,pt vecinul care a postat,.sunati la 112 si faceti plangere.oficial,se vor lua masuri.

    Raspunde
  11. toți ce dați in pocăiți, sunteti pe lângă subiect:)
    Pocăința e in dreptul fiecăruia, personal. Nu putem cataloga un om doar citind un articol mizerabil. Asa ca, inainte de a da in pocăiți, luați dictionarul.:)

    Raspunde
    • lasa-i ma pe astia ca habar n-au de religie , pocainta , etc.
      pocainta ii indreptul fiecaruia personala iar religia este cu totul altceva .

      ce legatura are daca ii penticostal sau ortodox nu-i acelasi Dumnezeu ?

      Raspunde
  12. Vorbiți în necunoștință de cauză . Le cunosc situația și știu sigur că nu au lăsat câinele să moară de foame . Dacă ceilalți câini au dispărut , nu înseamnă că au avut aceeași soartă . Dacă acest om care a postat un asemenea articol ar fi trebuit sa se documenteze mai bine . Pun pariu ca omul acesta nu a auzit că această familie a avut și alți câini care au fost otrăviți și furați . Stăpânul a cautat câinii mai bine de 2 luni însă fără vrei urmă. Apropo câinele negru nu e al lor . A fost aruncat de către o bătrână peste gard de pui . Familiei i-a fost milă de acest cățeluș și nu l-au lăsat sa moara . Asa ca nu va mai dati voi mari judecători și atotștiutori ca nu sunteți Dumnezeu.. și domnul care a publicat acest articol i-as sugera sa se documenteze înainte de a publica ceva . P.S. Nu sunt pocăit și nu cred ca religia contează.. întâi de toate ar trebui sa fim oameni

    Raspunde
    • Asa e numa ca unii sunt prea prosti sa fie oameni

      Raspunde
    • Cum poti sa zici asa ceva? Cineva a otravit cainii? Ma faci sa rad. Toti cainii au fost lasati sa moara de foame. Stiu bine ce vorbesc. Niciodata n-am vazut sa aiba o coaja de paine in oala aia din curte. Toti cainii erau piele si os. Asa ca nu incerca sa ii aperi. Pozele descriu exact ce se inampla acolo. Cainele acela mort zace acolo de zile bune. Tu ai vazut cat de slab era? Cuvintele nu pot descrie mai bine decat acele fotografii. Nu s-au sinchisit nici macar sa-l ingroape. Celalalt caine e foarte slab si el, e investat cu pureci, are grave probleme cu pielea. Cum poti sa vorbesti de mila din partea acelor oameni fara scrupule? Esti cel mai amuzant, sa stii!

      Raspunde
  13. Sa iti fie rusine pt ce ai postat! Câtă cultură ai.

    Raspunde
  14. Omule schimbă-ți meseria! Ce fac oamenii din ziua de azi pentru bani..

    Raspunde
  15. Nu aveti ce face numa sa gasiti motive sa dati in „pocaiti” , daca ati cauta ce inseamna a fi pocait ati tacea. Sunt medic veterinar , apropo , mai bine ati posta despre oameni care mor de foame in Arad si care stau pe strazi, am ajuns un popor care da mereu in „pocaiti” orice gasim hai sa dam in ei …. Multa ipocrizie !

    Raspunde
  16. N-am nici o treaba cu religia dar aci nu pot sa tac… nemernicilor de romani religiosi, de care ati fi, ce legatura are religia cu a fi sau a nu fi om, oricum religia ne indobitoceste, as prefera sa nu fie religie, nici o religie dr stat… in loc sa investeasca bani in oameni care au atatea nevoie, in educatie, medicina, etc. bani ajung in jebul popilor nepocaiti si pocaiti, sectari si nesectari, toti au facut din religie un pretext scopul este sa aiba castiguri, mai intai bani ca se invart bani la greu in toate cercurile religioase, apoi putere trebuie sa fie respectati si ascultati ca sunt oameni morali si cu credinta… si pe langa putere sunt si celebrii, dati-le respect ca or merita ei sunt cineva, da, cineva care fura in numele unui dumnezeu de la orfan, vaduva, bolnav, de la omul necajit si sarac. Da, da viitorul romaniei sunt caini…

    https://www.facebook.com/kissfmromania/photos/a.261513305283.308667.258825515283/10155205623250284/?type=1&theater

    Raspunde
  17. Oamenilor, uitati-va la poze. Ei spun ca nu au lasat cainele sa moara de foame. Ma amuza teribil. Voua ce va arata acele fotografii? O sa urmeze un film, asa ca ar fi bine sa nu mai incerce oamenii lui Bulzan sa caute scuze. Caini pierduti? Caini otraviti?? Nu!! E vorba doar de mintea bolnava a acestor Bulzani, care se folosesc de niste animale nevinovate, dar nu le ofera nimic in schimb. Ii lasa doar sa moara de foame. Iar ceilalti caini erau in aceeasi stare, m-as bucara daca as sti ca i-a furat cineva. Acela ar fi facut o fapta buna, deoarece in curtea aia sunt maltratati toti patrupezii. Dar ma tem ca si ceilalti au avut aceeasi soarta cu cea a cainelui mort din poze. O sa se lamureasca si DSV cand vor merge dupa cainele negru si vor vedea in ce stare e. Nu le cautati scuze acestor nemernici! SA NE RUGAM SA NU MAI DUCA ALTI CAINI IN CURTEA GROAZEI!!

    Raspunde
    • Esti un pupincurist ciudos.Ce le-ai mai spala jantele la mertane ptr 10 lei…dute la munca parazitule.Eu chiar cunosc familia Bulzan.Nu le ajungi nici la degetul mic…fraaaieer coooclit ce esti.

      Raspunde
      • La mertane se reduce totul pentru voi!! Niste nenorociti sunteti, avarilor, nu va mai saturati de averi, dar va bateti joc de niste animale fara aparare. La biserica nu v-a invatat pana acum ca nu e bine sa va faceti averi pe pamant? Netrebnicilor, o sa platiti pentru tot! Iadul va astepta, cu tot cu metranele voastre. O sa le conduceti prin lava incinsa. Asa o sa va ajute Dumnezeu. Sper sa se sesiseze si conducerea de la biserica Betel. Membrii astia trebuie exclusi din biserica!

        Raspunde
        • Ba , tarane fara scoala , inceteaza cu prostiile alea , ca Dumnezeu tie o sa iti dea rasplata pentru ce faci tu . Nesimtit ce esti . Bine ca lucrurile bune pe care le-au facut nu le postati . Nu stiti nimic .

          Raspunde
          • Nesimtit esti tu si toata familia ta. O sa vedem fiecare ce rasplata va primi, n-ai tu frica.

          • Ma doare fix in varful organului ce au facut ei bun, ca in primul rand au facut bine mafiei numita biserica, si nu a facut bine ca asa ia venit lui, pe strada, a ajutat tot un ‘frate’ sau ‘fratelo’ dinasta inclin sa cred, nu asa din pura ‘trimitere divina’, si daca tot o sugem atata pe cat de buni sunt, sa fim seriosi, fac atatia bani cu biserica, ca e mai rentabila decat sa iti deschizi o cafenea sau club, asa ca las’o cu ce a facut bun, ca si eu pot sa fiu un om de familie minunat, sau un fiu bun, un tata minunat, si criminal in serie, si nu ve’ti zice unul ca sunt un om bun, pentru ca nu tine de bine si rau, tine de cicrcumstante, si de fiecare data cand li se ia apararea asta vad, circumstante, si oameni care vorbesc din motive personale, nu faptic. Faptic sunt acele poze, si astia sunt ca oameni, si daca au supt’o la toata biserica, si sunt campioni si s’au indragostit toti enoriasii de buze si buci, nu schimba faptul ca au din cacatul lor de bani facuti pe traficul de mila, si sperante nu au gasit un colt de franzela pe zi pentru cainii astia … din nou, eu nu sunt credincios, dar intre ce ziceti si ce faceti, ma cac cu stil pe biblia voastra

        • 1.Cunoști cumva familia Bulzan de vb asa de ei?2 ce are de a face religia cu aceasta postare?esti un cacat de om de vb de niște oameni pe care nici nu ii cunoști si cauți anturaj cu japca….esti vreau invidios care nu poate avea nici macar o bicicleta cacatule

          Raspunde
          • Ii cunosc suficient cat sa-mi dau seama ce fel de oameni sunt. N-am nevoie sa cunoosc mai indeaproape astfel de fiinte. Mai uita-te o data peste poze, sa-ti schimbi si tu parerea. Eu iti spun intr-un mod mai civilizat, materie fecala ce esti. Nu stiu cum poti lua apararea cand stie toata lumea cum trateaza aceasta familie cainii. Nu sunt invidios, nu sunt curios de voi.. In niciun caz nu vreau un astfel de anturaj. Vreau doar sa nu mai detina niciun caine de acum inainte. De aceste animale ma intereseaza doar. Si religia conteaza, eu nu cred ca asa va invata la biserica acei pastori.

          • Cacat esti tu cu mata, parazit al subculturii ce esti, ca asta nu e religie, e o subcultura… va da’ti vrajeli unii la altii, si va mintiti ca sunteti oameni buni, macar unii pe altii, si apoi iese modestia din hristosul matii, si zice ca altii nu pot sa isi cumpere o bicicleta…pai nu toti se prostitueaza in biserica voastra..

  18. Nenotocitilor!!!!
    Acesta este rezultatul a ceea ce a ti învățat in „CasaDomnului”??!
    Sa va va fie rusine pentru ceea ce a ti făcut si faceți!! Ar trebui aceasta cruzime sa ca fie aplicată si vouă, ca sa vedeți pe piele voastră ce înseamnă sa mori de foame sau de sete! Probabil din prea multă avuție, nu mai știți ce înseamnă respect. Aveți mare noroc ca locuiti in România altfel a ti fi fost de mult la închisoare!

    Raspunde
  19. Niste gunoaie fara suflet! Asta sunteti, Bulzanilor! O sa ma usurez pe toate jantele mertanelor voastre!

    Raspunde
  20. Nu sunt pocaiti! Pocaitii sunt oamenii buni, ei pot fi de orice religie, dar au frica de Dumnezeu. Acestia sunt niste rebuturi ale societatii. Niste profitori, asta urmaresc ei prin frecventarea bisericii!

    Raspunde
  21. nu sunteti Dumnezeu , nu mai cometati atata !!

    Raspunde
    • Pai tocmai ca nu suntem comentam, ca se pare ca dumnezeu asta e in concediu, si slujitorii lui sug de la alte tate, s’au dat pe cealalta tabara, din lipsa de activitate. Atata tupeu sa o mai si da’ti cu dumnezeu frate, grupuri de oameni cu palarii dubioase, te caci pe ea de biblie, daca tu ca om esti un jeg

      Raspunde
  22. Câtă invidie și ce pretexte pe voi

    Raspunde
  23. Spune tu lucrurile bune pe care le-au facut. Sunt niste ignoranti fara inima. Si crede-ma, am mult mai multa scoala decat ai tu, nesimtitule! Si taranii sunt oameni cu inima, nu niste degenerati ca voi. Dumnezeu va va rasplati pe voi pentru ce ati facut bietelor animale, sa fiti siguri de asta! Un mic sfat, rugati-va pentru pacatele voastre.

    Raspunde
    • Numa sa scoateti ochii stiti . Sunteti niste nesuferiti . Mai bine taci , ca nu stii tu nimic . Da , fiecare vom da socoteala pentru ce facem . Dumnezeu stie TOT !! Se vede cat esti de penal . Dumnezeu o sa te traga la raspundere pentru ce ai scris tu aici , sunt doar presupunerile tale , nu sunt adevarate .

      Raspunde
      • Va judecati reciproc, nu trebuie sa mai asteptati sa o faca domnul…cel mai frumos e ca pe cum citesc pe comentarii realizez cat de ipocriti si prosti sunteti, mizerii, zdremte. Si sa te intalnesti intr-o casa si sa vorbesti de dumnezeu nu te face mai bun, poti face asta in birt la bere, si cred ca, din cate observ, a-ti avea mai multe de invatat, ca din comportamentul pe care il observ aici vad, ajung la concluzia ca ar fi mai bine sa va ingropati inapoi in biblie, papagali in colivie, si cat mai putin contact cu altii, carantina, ca poate se ia

        Raspunde
  24. Fotografiile acelea sunt doar niste presupuneri, sunt cumva prelucrate? Stiu toti vecinii situatia cainilor, asa ca nu o sa fie greu sa se gaseasca martori. Asa i-ati tratat pe toti, i-ati luat doar pentru a va aparea marea avere. Puteati sa le oferiti o felie de paine in schimb. Cat puteti fi de cinici. N-aveti rusine? Nu mai vorbiti de Dumnezeu! Nu va ganditi ca si cainii au suflete? Si inca ceva, penali sunteti voi, la propriu vorbind. O sa fiti trasi la raspundere, criminalilor!

    Raspunde
    • Pe bune , zici ca sunteti batuti in cap . Care vecini omule ? visati . Nici nu stiti , chiar li s-au furat cainii . esti tare incult si prost informat . Ai fost cumva in casa si curtea lor sa vezi ce au , ce nu au si cum se comporta ? ii cunosti asa bine ?

      Raspunde
      • ASA I-A INVATAT TATAL LOR

        Raspunde
      • Asa ca fapt divers, daca te otravesc acum eu pe tine si pe mata, o sa faci spume la gura, sau poate sunt destept si o fac cu doze reduse, in timp indelungat, sa nu fie depistata substanta, dar tot o sa ai ficatul praf si limba distrusa…nu o sa slabesti 30 de kg in cateva zile, nici daca dau cu cianura dupa mata..sti cat ii ia la un caine sa ii vezi toate coastele?cat timp trebuie sa nu manance? mai bine minte-ne ca au venit de au furat mancarea de la caini

        Raspunde
        • Eu cunosc situatia cainilor de mult timp. Au avut foarte multi caini si toti au fost piele si os! Niciodata nu primeau mancare! Ce poti sa deduci de aici? Se vede clar din poze in ce stare a ajuns acel micut amstaff..

          Raspunde
    • Inainte ziceau ca au fost otraviti, acum ca au fost furati, hotarati-va! Cainii au murit de foame, nu au fost otraviti. Toti au fost piele si os. Chiar asa greu e sa-ti dai seama?

      Raspunde
  25. Oamen buni,EU stiu cä Bulzäneiinu mai locuiesc acolo de ceva vreme… Se pare cä au probleme financiare încä de când träia tatäl lor!! Cu sigurantä acei câini nici nu sunt ai lor….iar dacä or fi,atunci sä le fie rusine… Cât despre faptul cä e mentionatä religia în asa zisul articol ,mä face sä cred cä autorul este släbut räu la capitolul IQ 🙂

    Raspunde
  26. Indifferent cine e vinovat läsând câinii sä moarä de foame ,e crunt si färä inimä….mai bine le dädea drumul pe stradä si cineva îi gäsea,mai ales dacä sunt de rasä… 🙁

    Raspunde
    • Ai dreptate, cu siguranta ca le era mai bine pe strada. Dar te informez ca locuiesc acolo, tot timpul sunt parcate masinile lor cu nr BOS in fata casei, ii vad cand vin si pleaca. Nu trebuie sa fii in curtea lor, se vede de la distanta mizeria in care traiau cainii. Dar totusi, nu ii lasi sa moara de foame. Cainii aia au baut apa doar cand ploua afara. In vara erau alti caini nenorociti de ei. La 35 de grade nu aveau un strop de apa intr-un vas.. Judeca tu!

      Raspunde
  27. nu e primul nici ultimul caz de acest fel. Catelul pe care il am acum l-am gasit intr-o stare asemanatoare cu lantul incarnat in gat. Pozele sunt infioratoare si cei care se cearta „ca sunt pocaiti, ca nu sunt” domnilor religia nu conteaza absolut deloc. Oamenii astia nu cred in nimic Divin (orice ar fi asta). Noi nu avem legi ca alte tari unde o asemenea fapta se pedepseste cu inchisoarea. Daca cineva are posibilitatea sa ia catelul de acolo si are un suflet bun, sa o faca, fiindca autoritatile nu vor face nimic in privinta asta. Pacat ca sufera un biet animal pt prostia omeneasca. Pocait sau ortodox, Bulzan sau X-ulescu vei plati pt asta la un moment dat. Sa va fie rusine!

    Raspunde
  28. Cati oameni inculti sunt pe aici. Alta treaba nu aveti frate? Si va intrebati de ce Romania e asa. Nu decideti voi pedeapsa lor, asta e treaba lui Dumnezeu!

    Raspunde
  29. Meme…e dureros ce spui,bietele vietäti…. :'( ! Dar spune-mi încä mai vezi masini cu bos parcate acolo? EU stiu cä le-a fost luatä casa si sunt faliti….datorii si probleme Mari… Oricum Dumnezeu nu doarme,roata se învârte si pânä la urmä toti vom pläti pt faptele rele!

    Raspunde
    • zvonuri doar . Habar nu aveti de nimic si va bagati unde nu va fierbe oala , nesimtiti ce sunteti . Sunteti niste paraziti ai societatii , ca va bateti joc de toata lumea . In viata mea nu am vazut asa taran ca tine .

      Raspunde
    • Tot acolo locuiesc. Masinile tot acolo le sunt parcate in fiecare seara. Si da, roata se va intoarce, sa nu se mire de necazurile ce vor urma.

      Raspunde
  30. Sunteti niste idioti si prosti toti care ati comentat acest articol :)))

    Raspunde
  31. Numa sa judecati stiti, toti sunteti la fel !!!

    Raspunde
  32. Cine a postat prostiile astea e un gunoi si un invidios (e normal sa te doara ca acea javra din poza face parte din neamul tau)iar pt ceilalti nu m-ai dati share l-a toate prostiile

    Raspunde
  33. Vai ce bun(ä ) esti tu care faci pe toti de aici prosti!!gândeste cä de aia ai cap…oamenii pot comenta dupa placul lor…

    Raspunde
  34. pe cat de penal e acest articol , scriitorul sau il intrece….esti un penal omule ! nu mai ai despre ce sa scrii??? comentati atata ca vezi doamne a murit un caine, da voi va-ti manca intre voi in lupta asta dintre religii ! mesaj catre jurnalist(cu asa articole,nici amator nu te poti numi ,dar in fine ) : Da-ti foc gunoiule ! sau cauta stiri adevarate nu cacaturi dinastea !

    Raspunde
    • Invata sa scrii, mai, cum sa fii asa idiot? „Va-ti manca intre voi”? Chiar toti fratii sunteti atat de inapoiati? Rusine, mai bine nu ai mai terfeli tu limba romana prin frazele tale de toata jena.

      Raspunde
  35. numai in Romania este permis sa terfelesti numele cuiva …nici nu sunteti siguri daca este adevarat tot ce e scris aici…ar trebui ca Bulzan sa va de-a in judecata …nu faci o stire de rahat si paf o lansati la populatie…. In alte tari se platesc daune morale pt acuzatii false si mai ales facute publice…

    Raspunde
    • Ce nu e adevarat? Nu sunt adevarate pozele? Toata lumea stie in ce hal trateaza cainii. Cata lume trece zilnic pe la liniile de cale ferata? Ei isi fac cruce cand vad in ce conditii reusesc sa traiasca cainii din curtea aia. Mai bine ai invata sa scrii, inainte de a-ti da cu parerea. Sa „va de-a” in judecata? Analfabetule care esti! Nu-ti mai bate joc si de limba romana! Toti prietenii lor sunteti la fel de redusi din punct de vedere mental.

      Raspunde
  36. pink , in loc sa cauti greseli la alti ,mai bine uita-te la tine ! si uite cum de la un articol de toata jena ajunge-ti la copilarii de genul. invidia si rautatea intrece orice limita…

    Raspunde
  37. auziti,e clar ca cine a facut pozele are ceva anume cu familia bulzanilor(nume fals,si toate cele) mai este cineva de aici care recunoaste curtea ca este a bulzanilor? haideti sa nu fim cinici ,si daca tot se ajunge acolo nu condamnati o societate dupa 1,2 persoane pentru ca si la penticostali precum si la ortodoxi,adventisti,baptisti sunt si oameni cu inima mare dar si dinaia de care spuneti voi ca sunt bulzanii,Isus cand a fost pe pamant a spus ;voi sunteti ortodoxi iar voi penticostali?? nu nu nu …toti au fost la fel nu va mai bateti joc unii de altii, si vreau sa specific,ca nu i cunosc pe bulzanii nici nu stiu cum arata nici unde stau,asa ca nu iau partea nimanui.

    Raspunde
    • Du-te sa vezi unde locuiesc ei, si ai sa vezi ca e aceeasi curte. Eu am recunoscut-o, si toti care trec pe acolo stiu de aceasta problema. Dar nimeni nu face nimic! Ei chiar si-au batut joc de toate animalele pe care le-au avut. Asta e cruntul adevar. Cu ei n-are nimeni nimic, dar sa nu mai chinuiasca alti caini.

      Raspunde
  38. apropooo domnul George cum de a avut acces in curtea familiei bulzan?? :))) sa fim seriosi

    Raspunde
    • Oricine trece pe langa liniile alea de cale ferata poate vedea dezastrul din curtea aia. Si chiar e o zona frecventata. Asa ca nu e nevoie sa intri in curte. Dar pe tine nu te prea duce mintea aia a ta.

      Raspunde
  39. buna seara
    am citit cu groaza toate comentarile. nu imi vine sa cred cat v-ati jignit unii pe altii in numele religiei. din punctul meu de vedere aici vorbim de cruzime fata de animale, indiferent din ce religie face partea familia respectiva. chiar daca a fost aruncat peste gard catelul sau ei sunt in faliment, atata timp cat este in ograda lor ei sunt responsabili. daca se dovedeste ca apartine familiei Bulzan atunci intr-adevar nu au pic de respect pt viata. a trebuit sa treaca mult timp pana cand a ajuns sa moara de foame, cred ca s-a chinuit foarte tare…. trist

    Raspunde
  40. asa artrabui si ei sa moara de foam

    Raspunde
  41. asa artrabui si ei sa moara de foam

    Raspunde
  42. Heii, cine se ia după asemenea caz ii un mare prost. Si cine a lăsat comuri cu jigniri sunt niste moamenii de fără mine. Voi credeti ca tot ce zboară se si mănâncă ?(Sa gandim logic, nu are cum sa mănânce un caine o franzela) Daca un om fără viitor baga asemenea detalii neadevarate noi trebuie sa ne luam dupa el sa judecăm si sa jignim ? Cine gândeste asa e un mare PROST. Si voi astea care comentati fara nici un sens, sunteti niste labagisti care doar asta face, din lipsa de educatie si ocupatie. Eu cunosc foarte bine familia respectiva si chiar nu am vazut nici un caine slab. Si nu e frumos sa faci fotografii in curtea ta cu cazul tau si sa puplici acest caz cu numele altora. Asa ca vedeti-va de treaba voastră si terminati cu comentariile aiurea.

    Raspunde
    • Serios? Nu te-ai documentat cum trebuie ratatule! Vezi ca a aparut un filmulet in care se vede exact a cui este curtea si in ce conditii sunt tinuti cainii.. Si se vede clar cum mananca de rupe acea paine. Asa ca nu o mai arde aiurea. Stiu bine cum sunt tratate animalele de catre acesti inconstienti. Toti cainii lor erau piele si os, au fost lasati sa putrezeasca in curtea aia infecta, om cretin care esti. Nu le mai lua apararea! Esti la fel ca ei, o bestie fara inima. Nu ai vazut niciun caine slab? Ar fi trebuit sa treci mai des pe langa gardul lor.. Poate ai fi salvat pe unul din ei. Dar nu esti tu curios de animale, asa va invata la biserica, cre(s)tinilor!

      Raspunde
    • Bai, labagiu esti tu cu toata familia ta.. Iti pui surorile din biserica sa-ti faca laba.. Si le-o dai la cur. Asta e obiceiul vostru. Si te asigur ca toate detaliile sunt adevarate! Dar asa se intampla, mai apare cate un frate care incearca sa le gaseasca scuze. Dracu va mai crede, impostorilor!

      Raspunde
  43. Daca cunosti atat de bine familia aia, trebuia sa le spui sa mai dea din cand in cand mancare la caini, si sa le puna si apa, ca nu saracesc din asta. Poate-si vinde o roata de la mertan si are bani. Mai bine mor cainii in curtea noastra, dar noi suntem mari BOSI prin Arad. De ultima speta sunteti! Faceti de ras oamenii buni din biserica, afara cu voi, netrebnici ai lui Satan!

    Raspunde
  44. Daca chiar au facut asta cu cainii aceia atunci e un lucru oribil dar totusi vreau sa va spun ceva :
    *http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=67&cap=11
    *http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=67&cap=12
    Daca a-ti citit acest text vreau sa intreb pe cei ce judeca aceasta familie: oare nu va judecati singuri cum a facut si David?
    In Africa mor atatia oameni de foame si totusi nu va pasa decat de caini.
    Oare nu aveti o situatie materiala buna incat sa donati acestor oameni saraci?
    In unele sate de acolo oamenii nu au cimitir caci isi mananca morti iar grija tuturor e pt. cativa caini..
    Oare noi nu ne purtam la fel cu acesti oameni saraci cum se poarta si ei cu caini?
    Oare nu meritam sa cadem sub aceeasi pedeapsa pe care o doriti voi pt. familia aceasta?
    Sa stiti ca inca si mai aspru vom fi judecati!!!

    Raspunde
    • In primul rand, ne pasa de ce se intampla in jurul nostru, si noi nu ne lasam nici cainii sa moara de foame, asa ca n-am lasa nici un om de langa noi sa moara de foame. Bulzanii astia puteau sa doneze mult si bine, dar fii sigur ca n-au facut-o. Cainii sunt fiinte mult mai curate decat majoritatea oamenilor! I-au inchis in curtea aia si i-au condamnat la moarte! Ce fel de persoane fac asta? Pe strada aveau mult mai multe sanse la viata aceste animale. Astia sunt niste ipocriti carora le place sa se faca cunoscuti. Si uite, acum ii cunoaste lumea pentru cruzimea de care au dat dovada.

      Raspunde
      • Da..E un lucru urat din partea lor dar cred ca ar trebui sa avem mai mult in vedere ceea ce am scris mai sus si anume viata atator oameni chiar si in roamania…

        Raspunde
  45. Legea nr. 286/2009: Art. 226 26 februarie, 2015, 7:24 pm

    Legea nr. 286/2009:

    Art. 226 – Violarea vieţii private

    (1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

    (2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

    Raspunde
  46. Nu mai aveți curajul să spuneți nimic?

    Raspunde
  47. Legea nr. 677 /2001 26 februarie, 2015, 10:04 pm

    Legea nr. 677 /2001:

    Art. 5 (1)Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepţia prelucrărilor care vizează date din categoriile menţionate la art. 7 alin. (1), art. 8 şi 10, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru acea prelucrare.

    (6)Prezenta lege nu se aplică prelucrărilor de date cu caracter personal, efectuate de persoane fizice exclusiv pentru uzul lor personal, dacă datele în cauză nu sunt destinate a fi dezvăluite.

    Alineatul (6) se aplica si persoanelor care achizitioneaza camere ascunse Daca doriti sa folositi camere de supraveghere spion sau ascunse si nu vreti sa mergeti cu ele la politie sau sa le faceti publice, puteti sa supravegheati linistiti.

    Raspunde
    • Te rog sa prezinti si legile cu privire la protectia animalelor, ce se intampla in cazul maltratarii sau omorarii acestora. Te asigur ca sunt mai aspre decat cele prezentate de tine. Dar dupa cum vezi, nimeni nu face nimic, asa ca degeaba avem legi scrise.

      Raspunde
  48. Nu au fost inregistrate persoane, ci niste caini maltratati sau omorati.. Deci nu prea se incadreaza in ce ai prezentat tu acolo. Stai linistit acolo!

    Raspunde
  49. Sa va ia dracu de criminali!!!!!

    Raspunde
  50. Sa va ia pe voi astea care critica si nu cunosc cazul. Prima data documentativa si apoi vorbiti.

    Raspunde
  51. Ce e de cunoscut? Nu sunt clare pozele? Nu e destul de clara filmarea? Cam ce ar mai fi de spus?

    Raspunde
  52. Ce va aici? o multime de copii care se cearta !

    Raspunde
  53. Turcu georgescu samuel penticostal din vulcan fiul lui turcu gheorghe prezbiter si cenzor la biserica penticostala din vulcan administrator la sc samy&ellis decor srl pocanit tepar de meserie se crede mare constructor are obiceiul de a insela beneficiarii fie ei firme sau persoane fizice din clisura dunari si pana la Timisoara,locuieste in localitatea urseni judetul timis are o noua societate set&armstrong srl-d administrata de turcu ellis au telefoane de contact 0763622692/0726169300 atentie mare tepar profesionist

    Raspunde
    • Pocaiti sau nu nu ma intereseaza. Tote religile extremiste musulmani ,pocaiti sau etc…. sunt de ignorat . musulmani sunt putini cu cap si bani si restul sunt o gramada de prosti.la fel si pocaiti. Gata ci religile adtea care aduc numai razboiae. Omul il respect dupa accea ce e el nu dups religie. Toti fanatisti la moarte si traiti si voi viata fara prosti.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.