A cheltuit 500.000 de dolari pentru a merge la o petrecere ÎNSOȚIT de FEMEI ÎN LESĂ (GALERIE FOTO)

A cheltuit 500.000 de dolari pentru a merge la o petrecere ÎNSOȚIT de FEMEI ÎN LESĂ (GALERIE FOTO)

Este om de afaceri, antreprenor și fost jucător de fotbal, dar înainte de toate… bărbat. Și nu unul oarecare, ci un mascul cu reputaţie de playboy.

Travers Beynon s-a născut în Melbourne, în anul 1972, sub o stea norocoasă. Este moștenitorul unui imperiu de miliarde de dolari în industria tutunului și pur și simplu nu știe pe ce să mai arunce banii.

A urmat cursurile Colegiului de băieți Clairvaux, iar mai târziu a preluat frâiele companiei FreeChoice, care controlează peste 200 de magazine în Australia.

Corpul și firea lui l-au condus spre industria modelling-ului. A pozat ca model în anii ’90 și era unul dintre cei mai apreciați în domeniu. Renumele pe care și l-a creat i-a aruncat-o în brațe pe cea care avea să-i devină soție, o câștigătoare a Concursului Miss World.

Şi-a creat o reputaţie de playboy, iar banii de care dispune l-au împins spre un misoginism greu de suportat de cei din jurul său.

Autoporeclit The Candyman, Travers a strâns peste 200.000 de urmăritori pe contul său de Instagram.

Acum în vârstă de 44 de ani, fostul model este cunoscut în lumea întreagă pentru petrecerile extravagante pe care le organizează, cheltuind sute de mii de dolari pentru o seară de distracție.

O petrecere organizată la vila sa „The Candyshop Mansion” a costat 500.000 de dolari, iar din „menu-ul serii” nu au lipsit domnișoarele cu forme apetisante. De altfel, de cele mai multe ori el este înconjurat de femei îmbrăcate sumar şi de câteva ori a apărut conducând mai multe femei ţinute în lesă.

De curând, Travis a anunțat că se pregăteşte să fie vedeta propriului său reality show, o dovadă clară a opulenței sale.

Candyman-5 maxresdefault maxresdefault (1) Travers-Beynon-House

Sursa: richestlifestyle.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.