A COMANDAT pentru fiica ei UN TORT, dar a avut un ȘOC când a primit prăjitura. Întâmplarea a devenit VIRALĂ!

A COMANDAT pentru fiica ei UN TORT, dar a avut un ȘOC când a primit prăjitura. Întâmplarea a devenit VIRALĂ!

Cu toții am experimentat sentimentul de jenă când funcția „auto-correct” a telefonului nostru a făcut ca mesaje cu greșeli să plece către destinatari. Ceea ce i s-a întâmplat unei mame din Scoția întrece, însă, orice imaginație.

Marie Seggie, din Lanarkshire a făcut o gafă de proporții, pe care – cu siguranță – nu o va putea uita prea curând. Femeia a comandat un tort pentru ziua de naștere a fiicei sale, Laura, care împlinea 21 de ani. Prăjitura comandată de mamă urma să fie ornată în centru cu o figurină „o fată blondă”, care să reflecte asemănarea cu fiica sa.

Marie i-a trimis colegei sale care trebuia să facă prăjitura un SMS în care o ruga să aşeze pe tort o figurină cu o fată blondă. Funcţia „auto-correct” i-a jucat, însă, feste și pentru că în limba engleză cuvântul „blonde” („blondă”) seamănă cu „blind” („oarbă”), telefonul a corectat în mod automat mesajul. Rezultatul a dus-o la disperare pe femeie, care i-a făcut cadou fiicei sale un tort cu figurina unei fetiţe cu ochii închişi care ţinea în mână un baston alb, asemănător cu cel pe care îl au persoanele nevăzătoare.

tort

Întâmplarea a fost tratată, totuşi, cu zâmbetul de atât de mama fetei ce urma să fie sărbătorită, cât şi de prietena acesteia.

O fotografie cu tortul respectiv a fost făcută publică pe Internet de sora sărbătoritei, devenind virală pe reţelele de socializare.

Pe Twitter, imaginea a adunat zeci de mii de aprecieri.

Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.