CNADNR, despre PRĂPĂDUL de pe autostradă: Toate costurile vor fi suportate de constructor

CNADNR, despre PRĂPĂDUL de pe autostradă: Toate costurile vor fi suportate de constructor

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România reacţionează după ce aproximativ 500 de balize antiorbire au fost smulse de pe parapetul median al autostrăzii Arad – Nădlac.

După ce a anunţat că s-a procedat la înlocuirea balizelor, CNADNR informează că furnizorul acestora „are toate agrementele tehnice solicitate prin normativele şi standardele în vigoare, acestea fiind certificate şi de laboratoare internaţionale. Înaintea recepţionării celor două sectoare de autostradă, balizele antiorbire au fost verificate din punct de vedere tehnic şi calitativ”.

Totuşi, „pentru clarificarea exactă a cauzelor producerii acestor desprinderi, CNADNR SA va verifica dacă desprinderea balizelor a avut cauză exclusivă fenomenul meteorologic extrem produs în acea zonă sau eventuale vicii de montaj”, precizează reprezentanţii companiei.

„Având în vedere faptul că sectoarele de autostradă afectate sunt în perioada de garanţie, toate costurile necesare reparaţiilor sau despăgubirilor pentru eventuale daune produse sunt suportate de către constructor”, au mai ţinut să precizeze aceştia.

  1. sigur nu costa mult reparatiiiile, vreo 2%, fatza de marja de ‘profit..’ de 22,2% . Au de unde , no problem

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.