A DESCHIS CALCULATORUL și un simplu click I-A SCHIMBAT ÎNTREAGA VIAȚĂ! Şi-a ANULAT nunta, S-A MUTAT din casă şi a CĂZUT ÎN DEPRESIE. Povestea CUTREMURĂTOARE a acestei femei!

A DESCHIS CALCULATORUL și un simplu click I-A SCHIMBAT ÎNTREAGA VIAȚĂ! Şi-a ANULAT nunta, S-A MUTAT din casă şi a CĂZUT ÎN DEPRESIE. Povestea CUTREMURĂTOARE a acestei femei!

Un simplu click îți poate schimba radical viața. I s-a întâmplat unei femei de 44 de ani, care a ajuns să-și anuleze nunta, ba chiar a fost forțată să-și părăsească locuința, după ce, într-o dimineață, a intrat pe calculator pentru a-și verifica email-ul.

Sarah Donohue a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce a fost dublura Angelinei Jolie. Ea se ocupa până nu demult de organizarea concursurilor de frumuseţe pentru copii, activitate care îi plăcea foarte tare.

Viața ei s-a transformat, însă, într-un haos total în decursul a trei luni cât a fost agresată cibernetic. Într-o zi, femeia a început să primească mesaje denigratoare la adresa sa de la un fost concurent. La început, nu le-a dat importanţă, însă, cu timpul și părinții concurenților au început s-o hărțuiască și ei.

În trei luni, viața ei s-a schimbat radical: și-a anulat nunta cu logodnicul său Lee, s-au mutat din apartamentul pe care îl aveau în Cheshire, iar fiecare zi era tot mai cumplită pentru Sarah, care ajunsese să plângă ori de câte ori deschidea calculatorul. Crizele de depresie au devenit zilnice şi erau din ce în ce mai puternice.

3234462100000578-0-image-a-53_1458050209350

„Când auzi vorbindu-se de hărţuire online, tinzi să crezi că se referă doar la copii care îşi bat joc unii de alţii. Din păcate, tot mai mulţi adulţi sunt victime ale acestui tip de hărţuire. Nu mulţi vorbesc, însă, despre astea, de ruşine… Eu ajunsesem să nu mai pot face nimic. Nu mă mai puteam îmbrăca… De multe ori, nici nu reuşeam să mă dau jos din pat mai devreme de prânz. Mai mult, plângeam într-una… Este ceva inuman!”, povesteşte Sarah.

Marea Britanie a implementat noi legi care au început să permită victimelor să-şi dea în judecată hărţuitorii. De o astfel de lege a beneficiat şi Sarah, care a primit, într-un final, daune de 15.000 de lire sterline de la agresori.

3236DA5800000578-0-Sarah_Donohue_who_played_Angelina_Jolie_s_body_double_has_descri-a-63_1458050604302

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.