DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în adâncurile mării! Are peste 7000 de ani VECHIME și VA SCHIMBA ISTORIA

DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în adâncurile mării! Are peste 7000 de ani VECHIME și VA SCHIMBA ISTORIA

S-a discutat despre acest loc încă de acum 80 de ani deoarece existau bănuieli că se ascunde ceva uluitor pe fundul mării. Recent s-a confirmat această teorie, cu ajutorul tehnologiei avansate.

Oamenii de știință și cercetătorii britanici au descoperit, cu ajutorul tehnologiei 4D, urmele unei civilizații aflată acum sub apele Mării Nordului.

Această „Atlantida a Marii Britanii a fost complet înghițită de ape în urmă cu peste 7000 de ani. De-a lungul timpului, au fost scoase la suprafață fosile și oase de mamut, leu, precum și unelte și arme preistorice.

Zeci de strămoși ai britanicilor au populat această zonă, denumită Doggerland, care a fost inundată treptat de Marea Nordului.

Oamenii de știință doresc să reconstruiască virtual, cu ajutorul tehnologiei 4D, întregul oraș, precum și să afle cum trăiau oamenii în acele vremuri demult apuse.

Sursa: thevintagenews.com

  1. Cunoscută și știrea asta. Doggerland lega Britania de Europa în urmă cu 8000 de ani. În Mezolitic a fost un habitat bogat pentru oameni, care încetul cu încetul a fost înghițit de ape. Se presupune că alunecarea de teren de la Storegga, Norvegia, a produs un megatsunami care a inundat complet bucata de pământ care a rămas

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.