A DISPĂRUT fără urmă și toți L-AU CREZUT MORT. Ce s-a întâmplat după 30 de ani…

A DISPĂRUT fără urmă și toți L-AU CREZUT MORT. Ce s-a întâmplat după 30 de ani…

Un bărbat dispărut în urmă cu trei decenii se va reîntâlni cu familia sa. Povestea este una zguduitoare!

Edgar Latulip (FOTO) avea 21 de ani când a dispărut dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi din provincia Ontario. A plecat de acolo cu hainele de pe el și fără medicamentele care i se administrau. A fost văzut urcând într-un autobuz care mergea spre zona Niagara. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el.

La scurt timp după ce a urcat în mijlocul de transport, tânărul s-a rănit la cap, moment în care se crede că şi-a pierdut memoria.

Edgar LATULIP was 21 years old when he was last seen in Kitchener, Ontario on September 2, 1986. He left his residence without his medication. It is possible that he took a bus to Niagara Falls. LATULIP is 5'11", 130 lbs., has a scar about his right eyebrow. His eyes are blue/gray and wears glasses for near-sightedness. He is considered developmentally delayed and has mental health challenges. LATULIP's whereabouts remain unknown.

 

Latulip a trăit în regiunea Niagara din anul 1986, sub o identitate diferită. În luna ianuarie a acestui an, a început să aibă flash-uri de memorie și la un moment dat şi-a amintit numele său real. I l-a spus unui asistent social, care după ce l-a căutat pe Google a descoperit că bărbatul se afla pe lista persoanelor dispărute.

Un test ADN i-a confirmat, luni, adevărata identitate.

Mama sa, Sylvia Wilson, a fost răvăşită după ce a aflat că fiul său trăieşte. Latulip are vârsta mentală a unui copil de 12 ani, deși are acum 51.

Femeia a recunoscut că a avut o relaţie dificilă cu Edgar, primul său copil, însă „vreau să vorbesc cu el şi să îl ajut cum pot. Pur şi simplu vreau să-l văd”.

Sursa: huffingtonpost.ca

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.