Ce intenționează să facă tânăra PRĂJITĂ la salonul de BRONZAT

Ce intenționează să facă tânăra PRĂJITĂ la salonul de BRONZAT

Obsesia pentru un bronz perfect a avut consecințe foarte grave pentru această tânără. La fel ca ea, milioane de persoane, femei mai ales, vor să fie bronzate atât vara cât și iarna și aleg să apeleze la saloane de bronzat.

Zaynab Alkhatib, care lucrează ca model în Manchester, Anglia, a dat în judecată un astfel de salon după ce s-a ales cu pielea arsă pe tot corpul.

Ea s-a dus la solar și a stat inițial 12 minute, care este timpul maxim permis pentru o astfel de procedură. Apoi, în aceeași zi, s-a întors pentru încă 20 de minute, iar angajații nu au avertizat-o că este foarte periculos, chiar interzis să stea atât de mult.

Femeia s-a ales cu pielea roșie și arsă și cu dureri foarte mari. Zaynab nu a putut lucra din cauza urmelor vizibile, mai ales de pe abdomen, iar din acest motiv a cerut daune conducerii salonului.

Ea susține că a avut dureri foarte mari zile întregi după ce s-a bronzat, până când i-a venit jos toată pielea arsă.

sunburn3_2684408a

Sursa: thesun.co.uk

  1. De ce să plătească salonul pentru prostia ei. Trebuia să știe că expunerea mai mult de 12 minute este periculoasă. Aiă de la salon au crezut că tuta ai știe treaba asta, un lucru pe care aproape toată lumea care fost la bronzat ar trebui să-l știe.
    Proasta asta a vrut să fie ea mai șmecheră și să stea 20 de minute. Data viitoare poate va sta un ceas.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.