A făcut curățenie în CASA TATĂLUI SĂU și A GĂSIT un ceas. L-a luat și a mers să vadă dacă mai funcționează. Ce a aflat I-A SCHIMBAT VIAȚA!

A făcut curățenie în CASA TATĂLUI SĂU și A GĂSIT un ceas. L-a luat și a mers să vadă dacă mai funcționează. Ce a aflat I-A SCHIMBAT VIAȚA!

Ducea o viață modestă în Cheshire (Marea Britanie), iar de curând un alt necaz s-a abătut asupra lui. Și-a pierdut singurul părinte pe care îl mai avea în viață: tatăl. Plin de tristețe, bărbatul a mers la locuința acestuia din urmă pentru a mai sta măcar câteva clipe în mijlocul obiectelor care-i aduceau aminte de el.

Ajuns în apartament, britanicul, năpădit de amintirile copilăriei sale, s-a pus pe treabă. Acesta a dereticat prin casa tatălui său, iar în timp ce făcea curățenie a deschis un sertar al bibliotecii, unde a găsit un ceas vechi pe care, și-a amintit că, tatăl său în cumpărase de la un târg de vechituri cu 10 lire.

Niall Williams a luat obiectul şi a mers cu el la un ceasornicar pentru a vedea dacă mai funcționează. Acolo a avut parte de o surpriză incredibilă.

ceas 1 ceas

Bărbatul a aflat că tocmai dăduse peste o adevărată comoară. Ceasul era un model de Rolex, realizat de compania italiană Panerai. Rezistent la apă, orologiul fusese folosit în Al Doilea Război Mondial, iar acum a fost evaluat la peste 50.000 de lire.

Astfel de ceasuri au fost făcute special pentru puşcaşii marini italieni între anii 1941 şi 1943.

Niall a fost atât de șocat de ceea ce descoperise încât a scos ceasul la vânzare, iar licitaţia a ajuns la suma de 55.660 de lire.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.