Florin Tripa: „Cetăţenii îşi distrug maşinile pe drumurile judeţene în timp ce conducerea CJA taie panglici şi destupă şampanii”

Florin Tripa: „Cetăţenii îşi distrug maşinile pe drumurile judeţene în timp ce conducerea CJA taie panglici şi destupă şampanii”

Consilierul judeţean Florin Tripa acuză din nou calitatea mizerabilă a lucrărilor de reabilitare la drumurile din judeţ.Cu o lună în urmă acesta soma conducerea Consiliului Judeţean Arad pentru a reglementa situaţia drumului judeţean DJ 708 (Dieci-Crocna) care la vremea  respectivă era impracticabil.

„Am impresia că cei din conducerea Consiliului Judeţean Arad nu au învăţat nimic din experienţele negative recente şi este suficient să amintesc episodul Dieci – Crocna sau tasarea masivă de la intrarea în Ghioroc, o situaţie ridicolă, mai ales că era vorba despre un drum judeţean făcut pe fonduri europene. Câtă vreme vor mai suporta cetăţenii judeţului disconfortul masiv de a-şi strica zi de zi autoturismele pe aceste drumuri reabilitate de mântuială. În aceste zile se realizează lucrări de reparaţii la drumul judeţean Mâsca – Târnova şi iar se lucrează după acelaşi tipar, adică fără a ţine cont de normele standard de calitate din domeniu. Norme tehnice care ar trebui respectate cu stricteţe într-o ţară civilizată din Uniunea Europeană. De 12 ani arădenii tremură la fiecare cădere prelungită de averse că drumurile se pot surpa, că nu vor ajunge cu maşina întreagă la destinaţie în timp ce la Consiliul Judeţean se taie panglici şi se desfac şampanii într-o atmosferă de deplină inconştienţă. Poate este cazul unui duş rece, pentru că lumea este sătulă de festivismele PDL – PNL, în momentul în care realităţile din teren indică că nu există absolut niciun motiv de mulţumire”, afirmă consilierul judeţean Florin Tripa.

Tripa martie

Loading...
  1. Da, e ok, ca mai trec cei care fac petice si carpeli pe drumul Masca – Tarnova. Dar de drumul Tarnova – Taut, a auzit cineva. Ca e un drum destul de important, deserveste comuna Taut, Nadas, Minisul de Sus, Miniselul si in plus este folosit si pentru traversarea pana pe valea Muresului, la Conop. Si acest drum este de-a dreptul in categoria CATASTROFA. Si ca sa fie meniul complet, reparatiile de multe ori se fac pe ploaie, efectiv se arunca cate o lopata de asfalt in groapa plina cu apa si se batuceste de 2-3 ori cu lopata. Cred ca va dati si singuri seama cat rezista. Reparatii care tin cel mult o luna- doua, timp in care apar multe altele, tot in urma lucrarilor facute de mantuiala, pe bani multi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.