A fost ameninţat cu cuţitul şi apoi, JEFUIT, după ce a postat o imagine pe Snapchat. DETALIUL care-i putea curma viaţa!

A fost ameninţat cu cuţitul şi apoi, JEFUIT, după ce a postat o imagine pe Snapchat. DETALIUL care-i putea curma viaţa!

„Lauda de sine nu miroase-a bine”, spune un vechi proverb românesc, dar care se adevereşte perfect în cazul unui tânăr de 18 ani din Florida.

Băiatul, care a vrut să se laude postând pe Snapchat o poză cu el şi câteva bancnote, a avut, ulterior, parte de o experienţă care-l va marca toată viaţa.

Tânărul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a pozat ţinând în mână 280 de dolari, apoi a postat imaginea pe reţeaua de socializare Snapchat. La nici 24 de ore după, tânărul a rămas fără bani, portofel şi ceas, după ce a fost jefuit de doi indivizi mascaţi, înarmaţi cu cuţite. Bărbaţii au intrat în apartamentul său şi l-au ameninţat că-l omoară dacă nu le dă ceasul de la mână şi portofelul. Speriat, băiatul a făcut ce i-au cerut hoţii. După ce a fost jefuit, cei doi s-au urcat într-o maşină şi au demarat în trombă.

O femeie care îşi plimba câinele în zona unde locuia tânărul a reţinut numărul de inmatriculare al maşinii cu care cei doi au fugit. Victima a declarat la poliţie că, deşi, nu le-a văzut feţele, pe unul dintre ei l-a recunoscut după voce şi l-a indentificat ca fiind Fareid Said (FOTO). Acesta a fost prins şi arestat pentru jaf armat.

Fareid Said

Deşi nu este singurul caz de acest gen, tinerii pare-se că nu se lecuiesc şi postează în continuare astfel de imagini pe reţelele de socializare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.