SCANDAL ȘI BĂTAIE în zona fostei fabrici IMAR. Au intervenit JANDARMII și AMBULANȚA

SCANDAL ȘI BĂTAIE în zona fostei fabrici IMAR. Au intervenit JANDARMII și AMBULANȚA

Doi bărbați s-au luat la bătaie în zona fostei fabrici IMAR. Unul dintre ei a suferit lovituri grave la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost solicitată intervenția jandarmilor și a ambulanței.

Potrivit unei informări dată publicității de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad: „În noaptea de 13/14 februarie a.c., în jurul orei 1.00, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, în zona fostei fabrici IMAR din municipiul Arad. La fața locului, jandarmii au identificat doi bărbați cu vârsta de 42 respectiv 51 de ani. La verificările efectuate, a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri, între aceștia a avut loc o altercație, pe timpul căreia persoana în vârstă de 42 de ani a suferit lovituri în zona capului. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale.”

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Ioan C., în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în orașul Curtici din județul Arad, este susceptibil de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.