A fost lansată cea de-a doua ediție a cărții „Pediatrie în pandemie” scrisă de îndrăgitul pediatru Simona Dumitra

A fost lansată cea de-a doua ediție a cărții „Pediatrie în pandemie” scrisă de îndrăgitul pediatru Simona Dumitra

Cea de-a doua ediție a cărții „Pediatrie în pandemie” scrisă de dr. Simona Dumitra a fost lansată marți.

Revăzută și adăugită, cea de a doua ediție a cărții a fost lansată în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, în prezența Înaltpreasfinției Sale Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, a președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a viceprimarului Lazăr Faur, a deputatului Sergiu Bîlcea, a rectorului UVVG dr. Coralia Cotoraci și a doctorilor Otiliei Tigănaș și Virgil Musta. De asemenea, la evenimentul care a fost moderat de actrița Oltea Blaga au fost prezenți și colegii de secție ai doctoriței Simona Dumitra.

„Lansarea unei cărți este ca scoaterea în lume a unui copil. «Pediatrie în pandemie – ediția a doua, revăzută și readăugită» este un ghid de sfaturi utile pentru părinți. Noua ediție aduce un suflu nou, prin introducerea unor  teme fierbinți și prin capitolul final – Sfaturi pentru Inima de Părinte, o fereastră deschisă spre medicina integrativă. Recunoștință celor care au prezentat cartea –  Înaltpreasfinției Sale Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului,  d-lor Iustin Cionca, Lazăr Faur, Sergiu Bâlcea, d-lui Doctor Virgil Musta,  d-nei Rector Dr.  Coralia Cotoraci, d-nei doctor Otilia Tigănaș și moderatoarei – actrița Oltea Blaga! Felicitări și mulțumiri Anei și Ancăi,  pentru organizarea evenimentului și sprijinul permanent. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi”, a precizat dr. Simona Dumitra.

Cartea poate fi achiziționată de la sediul Cetății Voluntarilor. Banii strânși din vânzarea ediției a doua vor fi folosiți pentru continuarea reabilitării Secției Pediatrie II.

Cu ocazia lansării noului volum, dr. Simona Dumitra a primit și distincția „Arădeni cu care ne mândrim”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.