A fost prins bărbatul care a încercat să violeze o tânără în Pădurea Ceala (FOTO) – UPDATE

A fost prins bărbatul care a încercat să violeze o tânără în Pădurea Ceala (FOTO) – UPDATE

Polițiștii arădeni au reușit să-l prindă pe bărbatul care, la sfârșitul lunii august, a încercat să violeze o tânără în Pădurea Ceala.

Acesta a fost reținut în cursul zilei de ieri și este prezentat, astăzi, magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a agresat, în data de 31 august, o tânără care se plimba prin pădure, aceasta fiind salvată de un pescar care a auzit-o țipând. Agresorul a fugit la sosirea pescarului, abandonându-și bicicleta care a fost ulterior ridicată ca și probă.

De remarcat, că bărbatul a fost suprins și de camerele de luat vederi (foto, jos) de pe traseul pe care l-a parcurs înainte de a ajunge în pădure.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv

„Numitul M.I., autorul faptei de tentativă de viol din data de 31.08.2022 a fost prezentat, de către lucrătorii Biroului de Investiții Criminale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, instanța emițând față de acesta mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis anchetatorii.

Citește și:

Tânără care se plimba cu bicicleta în Pădurea Ceala, agresată sexual

  1. […] Bărbatul a agresat, în data de 31 august, o tânără care se plimba prin pădure, aceasta fiind salvată de un pescar care a auzit-o țipând. Agresorul a fugit la sosirea pescarului, abandonându-și bicicleta care a fost ulterior ridicată ca și probă, conform newsar.ro. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.