A găsit un DULAP RUPT și PLIN DE PRAF la un târg de vechituri, dar A DECIS să-l ia acasă! Cum arată acum mobilierul! (GALERIE FOTO)

A găsit un DULAP RUPT și PLIN DE PRAF la un târg de vechituri, dar A DECIS să-l ia acasă! Cum arată acum mobilierul! (GALERIE FOTO)

O tânără pasionată de mobilierul din lemn a găsit într-o zi, într-un garaj unde erau scoase la vânzare obiecte care nu le mai erau trebuincioase proprietarilor, un dulap plin de praf și rupturos.

I-a găsit ea repede un oarecare potențial, așa că și-a manifestat dorința de a-l cumpăra. Vânzătorul a cerut inițial 5 dolari pe el, însă, în final i l-a dat Larissei GRATIS, doar să scape odată pentru totdeauna de acest obiect.

Larissa Haynes din Ohio l-a dus acasă și la scurt timp s-a și pus pe treabă. Ceea ce părea a fi ros de timp și șobolani s-a transformat la contactul cu mâinile tinerei într-o frumoasă piesă de mobilier.

Fata a pus deasupra un prosop îmbibat cu apă şi l-a lăsat să stea peste noapte. A doua zi, placajul a fost înlăturat extrem de repede.

L-a şlefuit şi a aplicat un strat gros de vopsea albă. Apoi a croit câteva forme dintr-un carton şi a trasat cu grijă modelul. Mânerele au fost schimbate cu unele noi şi vopsite într-un albastru ciel.

A luat apoi o emblemă de maşină VW şi a aplicat-o în faţă. A folosit două mânere de la un dulap de bucătărie vechi pe post de ştergătoare şi a făcut o maşinuţă de toată frumuseţea! I-a dat chiar şi un nume – Beep.

Odată terminat, dulapul a fost scos la licitaţie, în scopuri caritabile.

damaged-veneer-before dulap-prafuit-si-rupt-poza-5_36831100

bare-art-deco-drawersdulap-prafuit-si-rupt-poza-6_62305700 dulap-prafuit-si-rupt-poza-7_00260600 dulap-prafuit-si-rupt-poza-8_42426100 dulap-prafuit-si-rupt-poza-9_67820700 dulap-prafuit-si-rupt-poza-10_24755000

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.