SUMA COLOSALĂ plătită de o femeie din Brazilia pentru a-l SĂRUTA pe Ricky Martin. Lumea s-a ÎMBULZIT pentru a surprinde momentul! (FOTO)

SUMA COLOSALĂ plătită de o femeie din Brazilia pentru a-l SĂRUTA pe Ricky Martin. Lumea s-a ÎMBULZIT pentru a surprinde momentul! (FOTO)

Atunci când ești un fan înrăit, iar idolul tău este tocmai Ricky Martin ești dispus să faci orice pentru a ajunge cât mai aproape de el, iar dacă se mai organizează și o licitație la care poți câștiga un sărut cu bărbatul visurilor tale ești prima care se anunță.

O femeie din Brazilia și-a dobândit „dreptul” de a se săruta cu cântărețul portorican, în schimbul unei sume colosale.

Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație la o gală benefică a fost Ana Paola Diniz (FOTO), deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote. Femeia a plătit nici mai mult, nici mai puțin decât 90.000 de dolari pentru un moment de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani.

Ana-Paola-Diniz-1

Sărutul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA și a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

ricky capturar

Femeia nu a părut câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire, pe Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

ricky-martin-makes-red-carpet-debut-with-boyfriend-jwan-yosef-02

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram însoțită de mesajul monosilabic: ”Da”, confirmând, astfel, zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relație sentimentală.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.