A găsit VINOVAŢII! Falcă arată cu degetul spre CJA în cazul inundării pasajului din Micălaca

După inundarea repetată a pasajului din Micălaca, primarul Gheorghe Falcă le-a atras atenţia reprezentanţilor Companiei de Apă Arad că responsabilitatea pentru buna funcționare a sistemului de canalizare din oraș revine companiei, „începând încă din faza de proiectare și avizare a investițiilor, la funcționare și întreținere”.

Edilul şef a avut astăzi o discuţie cu aceştia în biroul său din Palatul Administrativ. Concluziile acesteia au fost prezentate de primar, într-o conferinţă de presă.

„Am solicitat ca în termen de o săptămână să ne prezinte soluțiile tehnice pentru remedierea situației iar apoi în termen de două luni să realizeze lucrările la nivel de infrastructură. Deja au început în zonă intervenția pentru decolmatarea conductelor, operațiuni care trebuiau făcute în primăvară”, a declarat Gheorghe Falcă.

Cu alte cuvinte, acesta „le-a arătat pisica” şefilor de la Compania de Apă.

Aşa cum se poate vedea şi în materialul video, Gheorghe Falcă a reproşat Consiliului Judeţean că nu a cerut soluţii Companiei de Apă în acest caz, edilul şef pregătind totodată terenul pentru intrarea municipalităţii, ca acţionar, la companie.

  1. daaaa…. normal ca toti sunt de vina numai el nu! Ghita esti disperat ca-ti fug voturile printre degete? vezi ca ai uitat sa te barbieresti si nu te mai recunosc alegatorii!

    Raspunde
  2. ar trebui sa-i puna la treaba pe cei de la apa-canal pt.ca toate drumurile ,chiar si cele reparate ,arata ca dracu din cauza capacelor de canal care sant ori mai sus ori mai jos distrugandu-ne masinile. Ar trebui ca atunci cand se repara o strada ,sa intervina si ei pt.a aduce capacele la cota.

    Raspunde
  3. Minciuni! CLM este actionar la Compania de Apa! Minte ca de obicei!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.