Tânăr SNOPIT în BĂTAIE la Lipova de nişte SCANDALAGII din Zăbrani

Tânăr SNOPIT în BĂTAIE la Lipova de nişte SCANDALAGII din Zăbrani

De foarte multe ori consumul excesiv de alcool duce la violenţă nejustificată, care poate avea consecinţe chiar tragice.

La fel s-a întâmplat şi cu un tânăr din Lipova, care a fost victima unor băieţi care au băut prea mult, la o petrecere dintr-un local public. Acesta a fost nevoit să cheme o echipă de jandarmi, după ce a fost lovit fără milă cu pumnii şi picioarele.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad: Sesizarea a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a reclamat faptul că, în dimineața zilei anterioare, în timp ce ieșea de la o petrecere, a fost agresat de către trei persoane. La verificările efectuate, a rezultat că cele trei persoane, care au vârsta de 18, 20 și 22 ani și au domiciliul în comuna Zăbrani, din județul Arad, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul în vârstă de 21 de ani”.

Cele trei persoane, care au provocat și participat efectiv la scandal, au fost sancționate contravențional, fiecare, cu amendă în valoare de 200 lei.

Având în vedere plângerea depusă, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.