A început sezonul de FURTURI la Ștrand! Două tinere au rămas fără telefoane și dispozitivele IQOS (VIDEO)

A început sezonul de FURTURI la Ștrand! Două tinere au rămas fără telefoane și dispozitivele IQOS (VIDEO)

Un bărbat care a sustras două telefoane mobile și două dispozitive IQOS de pe o masă a unui local de la Ștrandul Neptun a fost prins de jandarmii arădeni.

„Ieri după amiază în jurul orei 16, în urma unui apel la 112, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu a fost direcționat pe Ștrandul Neptun, unde două tinere au reclamat faptul că, în timp ce se aflau la o terasă, un bărbat de aproximativ 34 de ani, profitând de un moment de neatenție, le-a sustras două telefoane mobile și două dispozitive IQOS. Cele două tinere le-au oferit jandarmilor semnalmentele presupusului autor”, se arată într-o informare dată publicității de Jandarmerie.

Jandarmii au plecat în căutarea făptașului și, în scurt timp, l-au identificat în incinta ștrandului, nu departe de locul în care s-a petrecut fapta.

„În urma verificărilor efectuate, bunurile declarate sustrase au fost descoperite într-o borsetă pe care bărbatul o avea asupra sa. (…) Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate”, se mai arată în informarea Jandarmeriei.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale împotriva bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Actele au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

  1. sa i se taie o mana……… sau ambele ca a furat doua telefoane!! 🙁

    Raspunde
  2. vrem sa stim pedeapsa ce o primeste cakatul cu ochi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.