A mai fost deschis un centru de vaccinare în județul Arad, la Nădlac

A mai fost deschis un centru de vaccinare în județul Arad, la Nădlac

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad (CJSU) a adopdat marți Hotărârea nr. 27 privind aprobarea centrului de vaccinare din Nădlac.

Astfel, în vederea desfășurării campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, CJSU Arad a adoptat următoarea hotărâre:

Art. 1. Se completează centrele de vaccinare împotriva COVID-19, corespunzătoare etapei a II – a prevăzută în Strategia de vaccinare împotriva COVID 19 în România, stabilite prin art. 1 din Hotărârea nr.19/12.02.2021, adoptată de către  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, cu:

Centrul de vaccinare situat în Casa de cultură a Orașului Nădlac, având adresa în orașul Nădlac, strada 1 Decembrie 1918, nr. 24, județul Arad.

Art. 2. Centrul de vaccinare precizat la art.1 va funcționa conform prevederilor Ordinului comun al ministrului sănătății, ministrului afacerilor interne, ministrului apărării naționale și al ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației nr. 2.171/181/M.223/4.380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 3. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad va transmite prezenta hotărâre membrilor C.J.S.U. Arad, instituțiilor și autorităților publice cu responsabilități în această materie, precum și unităților administrativ-teritoriale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.