A MURIT de la un OBIECT pe care multă lume îl are în casă. POVESTEA TRAGICĂ a unei femei de 49 de ani!

A MURIT de la un OBIECT pe care multă lume îl are în casă. POVESTEA TRAGICĂ a unei femei de 49 de ani!

O femeie de 49 de ani a fost găsită moartă de vecini pe podeaua din dormitorul de la etaj al casei sale.

Mishell Moloney (FOTO) din Birmingham a murit intoxicată de la fumul emanat de un uscător de rufe.

Alarma a fost dată chiar de fiica femeii care nu a putut să dea de mama ei la telefon. „Fata lui Mishell bătea cu putere în uşă şi striga numele mamei sale. A spus că au sunat-o toată ziua şi nu a răspuns” , a povestit Eudena Stanford, vecina care a găsit-o pe femeie fără suflare

„Josh (n.r. – băiatul de 14 ani al vecinei) a spart un geam pentru a deschide uşa casei. Atunci am văzut fumul. Am răscolit toată casa şi în cele din urmă am găsit-o pe Mishell căzută pe spate, pe podeaua dormitorului. Am sunat la numărul de urgenţă, iar operatorul ne-a spus ce să facem. I-am făcut manevre de resuscitare”, a adăugat femeia.

O anchetă este acum în plină desfășurare pentru a stabili cauzele care au dus la această tragedie.

Mai multe uscătoare de rufe vândute începând cu anul 2011 în Marea Britanie ar putea fi periculoase. Este vorba despre uscătoare mărcile: Hotpoint, Indesit și Creda.

Autoritățile au recomandat celor care folosesc astfel de aparate să elimine scamele după fiecare uscare și să evite acoperirea orificiului sau a conductei de aerisire. Totodată, posesorilor de astfel de uscătoare li s-a recomandat să utilizeze tuburi de ventilație, pentru a evacua aerul cald în exteriorul clădirilor.

 

Mishell2 ccc 31046FEC00000578-3438272-image-a-26_1455013862976

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.