A MURIT EPUIZAT de ATÂTA MUNCĂ, în STRĂINĂTATE, pe când trebuia să împlinească 47 de ani. Voia să-şi construiască o casă, în ROMÂNIA

A MURIT EPUIZAT de ATÂTA MUNCĂ, în STRĂINĂTATE, pe când trebuia să împlinească 47 de ani. Voia să-şi construiască o casă, în ROMÂNIA

Un român care lucra „la negru” în străinătate, cu 4 euro/oră, a murit epuizat de la atâta muncă. Aceasta este prima ipoteză care se desprinde în urma decesului.

Ioan Puşcaşu, care ar fi trebuit să împlinească 47 de ani, intenţiona să se întoarcă în ţară, să meargă la mare, unde să-şi sărbătorească ziua de naştere. N-a mai apucat, pentru că a făcut infarct, fiind găsit mort de alţi muncitori în apropierea serelor cu roşii (foto) în care muncea, zilnic, şi câte 10 – 12 ore, pe o căldură de 50 de grade Celsius.

Avea şi un vis: Ca atunci când va renunţa să mai muncească în Italia, la ferma din Carmagnola (Torino), să aibă destui bani pentru a-şi ridica o casă la Botoşani.

Circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa Ioan Puşcaşu sunt încă neclare, carabinierii din Asti derulând o anchetă în acest caz.

Foto: lastampa.it

  1. foarte trist. asta e soarta pentru multi

    Raspunde
  2. Am lucrat și eu la o fermă în U.K.Ne munceau de ne săreau capacele,iar din sclavi și țigani nu ne scoteau,plus că ne furau la cântar. Sunt niște spurcați, împuțiți,nemernici și îngâmfați britanicii. Am plecat din țară pe un salariu,cazare gratuită și pe o normă stabilită iar acolo totul pe dos. Acum vine el,prințul să ne farel nouă legi? Să stea la el acolo.

    Raspunde
  3. Dumnezeu sa -l odihnesca , asa se întampla din pacate , cand reusim sa avem destui bani nu ne mai putem bucura de ei

    Raspunde
  4. De munca este in Romania , dar problema este plata, salariul. Pentru multe oferte de munca pentru 8-10 ore de munca esti platit 1200 de lei sau unii si mai rau, nu ofera mai mult 800 de lei. Un salariu decent de minim 1800 de lei greu il gasesti.

    Raspunde
  5. Asta e! cind suntem tineri alergam cu sanatatea dupa bani .apoi alergam cu banii dupa sanatate si n-o mai gasim! Sau si mai rau ! Ca in cazul de fata .odihneasca-se in pace!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.