Au vrut să facă un GRĂTAR. Ce a urmat s-a transformat într-un DEZASTRU!

Au vrut să facă un GRĂTAR. Ce a urmat s-a transformat într-un DEZASTRU!

Și-au luat copiii cu ele și au mers pentru a face un grătar pe o pășune. Neatenția, însă, a transformat planurile a două femei într-un dezastru.

Cele două femei de 39, respectiv, 45 de ani au plecat împreună cu copiii lor la iarbă verde. Au încercat să pregătească un grătar pe o pășune din apropierea comunei hunedorene Ghelari, dar la scurt timp focul le-a scăpat de sub control și s-a extins cu repeziciune până la liziera pădurii.

Au provocat un incendiu care a cuprins opt hectare de teren.

Când au văzut că incendiul ia proporții, femeile au fugit de la fața locului, fără să sesizeze autoritățile. Ulterior, sătenii au anunțat incidentul la poliție, care a început cercetările în acest caz.

Proporțiile incendiului au fost limitate datorită intervenției rapide a autorităților locale, care au folosit o mașină de stingere a focului pe care o dețin în parcul auto, dar și a pompierilor militari, care au deplasat la fața locului o autospecială. Astfel au fost salvate mai multe anexe gospodărești și locuințe aflate la marginea comunei, pe direcția de propagare a flăcărilor.

Cele două femei au fost prinse de polițiști și s-au ales cu dosare penale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.