A SALVAT o fetiță DIN FLĂCĂRI. 17 ani mai târziu, A AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE PROPORȚII! (FOTO)

A SALVAT o fetiță DIN FLĂCĂRI. 17 ani mai târziu, A AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE PROPORȚII! (FOTO)

Puțini sunt oamenii care își arată recunoștința față de persoanele care i-au ajutat într-un moment dificil al vieții lor. Unii uită, iar alții consideră că li se cuvenea să fie ajutați, că intră în obligația, uneori, de serviciu să salveze vieți.

Mike Hughes, un pompier care a salvat din calea flăcărilor un bebeluș pe când acesta avea doar nouă luni, a avut parte de o surpriză de proporții la 17 ani după ce focul a mistuit casa familiei micuței.

fireman

Pompierul a intrat în casa în flăcări, a găsit-o pe Dawnielle Davison strânsă ghem în pătuţul ei, înconjurată de fum. Bărbatul a salvat-o pe fetiță, iar după ani de zile, la pensie fiind, a vrut să afle ce s-a întâmplat cu copila. A căutat-o luni de zile, iar într-o bună zi, a găsit-o pe Facebook. N-a stat prea mult pe gânduri şi i-a trimis un mesaj. „Cu mult timp în urmă, te-am scos din flăcările care ţi-au mistuit casa. Erai doar un bebeluş atunci…”, i-a scris Mike.

Fata, ajunsă acum la vârsta adolescenței, i-a răspuns la mesaj și de atunci, cei doi au început să vorbească zilnic.

În ziua în care a absolvit liceul, tânăra nu a conceput ca de la eveniment să lipsească salvatorul ei. L-a invitat pe Mike la ceremonia de absolvire, unde în timpul discursului susținut în fața colegilor și a familiei sale, fata și-a arătat recunoștința față de cel care-i salvase viața cu 17 ani în urmă.

„Prezenţa lui Mike aici este foarte importantă pentru mine. De fiecare dată când mă gândesc ce noroc am avut îmi dau lacrimile. N-aş fi fost aici dacă nu erai tu”, a spus fata, în discursul său.

Extrem de emoționat, bărbatul a izbucnit în lacrimi.

A firefighter who saved a baby from a house fire 17 years ago joined the rescued girl for her high school graduation.

Sursa: today.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.