BOMBĂ! Gheorghe Falcă va candida la Consiliul Judeţean Arad! Ce se ascunde în spatele candidaturii

BOMBĂ! Gheorghe Falcă va candida la Consiliul Judeţean Arad! Ce se ascunde în spatele candidaturii

Gheorghe Falcă va candida la Consiliul Judeţean Arad, informează surse din PNL Arad. Astfel, la alegerile din 5 iunie, primarul Aradului se va regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean Arad, pe prima sau a doua poziţie (după Iustin Cionca).

Potrivit informaţiilor noastre, Gheorghe Falcă intenţionează „să tragă lista”, deoarece Iustin Cionca, candidatul nominalizat la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, ar avea probleme de imagine ca urmare a declaraţiilor legate de tăierea pensiilor şi a salariilor, dar şi din cauza faptului că a fost angajat ani buni la Compania de Apă, de unde a încasat un salariu uriaş prestând în realitate muncă pentru partid. Ulterior, Cionca a fost angajat consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, de unde a fost concediat tot pentru faptul că presat muncă pentru PNL, neglijându-şi slujba. Toate acestea îl fac „nepopular” pe Cionca în ochii electoratului, lucru sesizat de conducerea PNL Arad.

Soluţia aleasă, de a-l propulsa pe Gheorghe Falcă în fruntea listei PNL pentru Consiliul Judeţean Arad nu este, însă, nici ea una fericită, edilul şef al Aradului având şi el serioase probleme de imagine: Problemele avute în trecut cu DNA (unii spun că ar avea şi în prezent!), cheltuirea banilor publici pe lucrări scumpe şi de proastă calitate, lipsa de popularitate printre primarii din judeţ (care aduc voturi!) etc.

În spatele candidaturii lui Falcă pe lista pentru Consiliul Judeţean Arad se mai ascunde, însă, ceva: Teama acestuia că ar putea pierde alegerile pentru funcţia de primar al Aradului, dacă opoziţiei şi societăţii civile le va reveni mintea de pe urmă şi vor susţine un singur candidat. În aceste condiţii, Falcă ar urma să fie ales preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, în detrimentul lui Iustin Cionca.

  1. ce vreti? omul se agata de orice dar sfarsitul e aproape. tic-tac tic-tac tic-tac …….

    Raspunde
  2. asa se prezinta campania PSD….cu manipularea populatiei…bleah PSD

    Raspunde
  3. ce bomba? are dreptul…sau nu??? speculati la greu 🙂 bafta

    Raspunde
  4. adina esti beata. du-te la somn

    Raspunde
  5. domnule primar,retragete onorabil.Vei intra in istorie cu ce ai facut pt.ARAD,dar e momentul sa pleci…nu te mai vrea nimeni!!!!

    Raspunde
  6. CE vrajala ieftina!!!!!Chiar ne-ati crezut naivi toti anii acestia?

    Raspunde
  7. Nu va crede nimeni!!!!De ani de zile auzim smecherii de doi bani.

    Raspunde
  8. jos PDL mascat in PNL….!

    Raspunde
  9. manipulari pesediste ,ca doar la asta se pricep . Daca realizau ei pasajele dupa ce au ajuns la putere acum puteau sa se gandeasca la primarie , dar asa ce tampit i-ar vota?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.