A vrut să fugă din țară pentru a scăpa de închisoare. Planul nu i-a ieșit, fiind prins la P.T.F. Nădlac II

A vrut să fugă din țară pentru a scăpa de închisoare. Planul nu i-a ieșit, fiind prins la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

 În data de 21.07.2019, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.S., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu, informează purtătorul de cuvânt al IJPF Arad, Subinspector de poliţie Matei Filip-Ionuț.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de opt luni.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

 

  1. […] Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate, scriu cei de la newsar.ro […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.