PERICOL pentru cei care călătoresc în Grecia și Egipt

PERICOL pentru cei care călătoresc în Grecia și Egipt

Ministerul Afacerilor Externe avertizează că astăzi, 22 iulie, există un risc ridicat de incendiu de vegetație în mai multe zone din Grecia, din cauza vântului și a temperaturilor ridicate.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecție Civilă avertizează că există un risc ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5) în data de 22 iulie 2019, pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate pentru regiunea Attica, Insula Eghina, Insula Salamina și sudul Insulei Evia”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat de presă.

Probleme sunt și în Egipt, după ce British Airways şi-a suspendat toate zborurile către Cairo pe o perioadă de o săptămână, invocând îngrijorări legate de siguranţa avioanelor şi a pasagerilor. O decizie asemănătoare a luat și Lufthansa, dar numai pentru o zi.

În plus, Ministerul de Externe britanic sfătuieşte să se evite toate călătoriile cu avionul către staţiunea Sharm el-Sheikh, acolo unde un avion rusesc a fost doborât de terorişti în 2015.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.