În absenţa unor mijloace de transport public adecvate, Suporter Club UTA asigură transportul fanilor la meciul de cupă de la Sânicolau Mic

În absenţa unor mijloace de transport public adecvate, Suporter Club UTA asigură transportul fanilor la meciul de cupă de la Sânicolau Mic

UTA joacă astăzi primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, împotriva echipei Muncitorul Reşiţa. Potrivit Suporter Club UTA, „este un prim pas al UTA-ei către performanţa adevărată, obiectivul pe care ni-l dorim cu toţii fiind accederea în fazele superioare ale competiţiei”.

„UTA va da piept cu un adversar de la mijlocul clasamentului Ligii a III a, la puţine zile după reunirea lotului. Din aceste cauze meciul va fi unul dificil, aportul suporterilor pentru obţinerea victoriei fiind esenţial, aşa cum s-a dovedit a fi şi cu ocazia barajului pentru promovarea în Liga a III a. Îi chemăm astfel pe toţi utiştii la meci, miercuri de la ora 17.30, pe stadionul din cartierul Sânicolau Mic”, se precizează într-un comunicat de presă al SCU.

„Având în vedere faptul că stadioanele Francisc Neuman şi Motorul trec prin diferite faze de modernizare/renovare, clubul UTA a fost nevoit să aleagă terenul din Sânicolau Mic pentru desfăşurarea acestui meci. Ţinând cont de distanţa mare dintre centrul oraşului şi cartierul Sânicolau Mic, precum şi de absenţa unor mijloace de transport public adecvate care să asigure legătura cu zona, clubul UTA împreună cu Suporter Club UTA pun la dispoziţia utiştilor în mod gratuit un autobuz care va pleca din faţa stadionului Francisc Neuman la ora 17. Pentru noi doar UTA contează!”, se mai arată în comunicat.

 1. au dat si suporterii o palma finuta primariei. pana mai anul trecut dadeau cu parul dar acum au alte interese. i-a vrajit Falca mai tare ca vrajitorul din Oz. Merlin insusi ar fi invidios pe ce vraja a facut Falca!

  Raspunde
 2. In era falca a fost cea mai neagra perioada din istoria echipei, cu 2 retrogradari una in liga 3, in 2006 si acum in liga 6. Daca nu se demolau 2 stadioane tot in aceasta perioada, acum aveam unde juca astazi!!! Dar probabil astea s-au uitat!!!

  Raspunde
 3. peste 3 sezoane , vom trage la promovare a in liga 1 ,jucand pe un stadion nou , pe nocturna , in fata a 12 mii de abonati , avand o echipa antrenata de un aradean si avand pe teren 11 jucatori crescuti in arad

  Raspunde
 4. LIKE , da ,asta ar fii o performanta , dar deocamdata este un doar un vis .

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.