SECRETUL TULBURĂTOR pe care îl ascunde CÂȘTIGĂTOAREA unui concurs de frumuseţe!

SECRETUL TULBURĂTOR pe care îl ascunde CÂȘTIGĂTOAREA unui concurs de frumuseţe!

Câștigătoarea concursului de frumuseţe Miss Iowa 2014, Nicole Kelly este o tânără în vârstă de 23 de ani din Statele Unite, care a devenit o sursă de inspiraţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

Tânăra s-a născut fără o mână, lucru care nu a împiedicat-o, însă, să-şi urmeze visele. Recent ea a participat la concursul pe care l-a și câştigat în faţa a zeci de participante. Trofeul are, însă, o însemnătate aparte pentru Nicole Kelly: tânăra şi-a propus să încurajeze toţi copiii cu dizabilităţi să nu se lase descurajaţi de handicapul de care suferă şi să încerce, pe cât posibil, să-şi urmeze visele pentru a ajunge în viaţă ce îşi doresc.

Nicole Kelly a devenit, de altfel, coordonatoarea unui program special pentru integrarea persoanelor care suferă de handicap.

Înainte să participe la concursul de Miss, Kelly s-a făcut remarcată în mai multe piese pe scena mai multor teatre de pe Broadway din New York. „Am învăţat să nu-mi mai pese că oamenii se uită lung la mine, încercând să compensez lipsa unui braţ cu o personalitate şi o ambiţie debordantă. Am încercat orice, de la baseball, dans, înot, scufundări. Nu există ceva la care să spun nu!”, spune Nicole Kelly.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.