AMENZI USTURĂTOARE pentru adulții care REFUZĂ VACCINAREA, iar părinții, DECĂZUȚI DIN DREPTURI dacă nu își „IMUNIZEAZĂ“ copiii

AMENZI USTURĂTOARE pentru adulții care REFUZĂ VACCINAREA, iar părinții, DECĂZUȚI DIN DREPTURI dacă nu își „IMUNIZEAZĂ“ copiii

Asociația Pro Consumatori avertizează faptul că România va fi singurul stat european în care adulții vor fi vaccinați cu forța!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu este de acord cu obligativitatea vaccinării în Germania, președintele României, Klaus Iohannis, susține obligativitatea vaccinării în România. În Germania, Olanda, Luxemburg, Spania, Anglia, Austria, Suedia și Elveția vaccinarea copiilor nu este obligatorie. APC susține libertatea cetățenilor români de a-și alege singuri serviciile medicale.

Asociația Pro Consumatori alături de cele 10 organizații nonguvernamentale (Alianța Părinților din România, Asociația Lion Mentor, Asociația Pro Decizii Informate, Alianța pentru Demnitate Națională, Asociația Civica Dreptate, Fundația Institutul pentru Cercetări Psihosociale și Bioetică, Fundația pentru Știință și Sănătate, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului, Asociația pentru Dezvoltarea Copilului și a Familiei, Asociația Învață să Zbori) atrage atenția asupra erorii grave în care se află Parlamentul României în privința adoptării, peste câteva zile, a unei legi neconstituționale privind vaccinarea obligatorie a adulților.

Proiectul Legii privind vaccinarea persoanelor în România a fost inițiat de Ministerul Sănătății și a avut un parcurs administrativ plin de ilegalități, spun cei de la APC. În luna mai, anul curent, a fost supus dezbaterii publice o schiță de proiect de lege alcătuită din 27 de articole, din care lipsea un articol de lege (articolul 26 apărea doar numerotat), fără sancțiuni administrative pentru părinți și adulți, și se referea numai la vaccinarea obligatorie a copiilor. În luna septembrie, a apărut pe site-ul Camerei Senatului un proiect de lege format din 77 de articole, în care se prevede vaccinarea obligatorie atât a copiilor, cât și a adulților, sancțiuni administrative de până la 10.000 de lei pentru părinți, adulți și angajatori, dar și posibilitatea decăderii din drepturile părintești și instituționalizarea copiilor în centre de plasament pentru părinții care refuză să-și vaccineze copiii.

În data de 23 octombrie 2017, acest proiect de lege a fost adoptat de către Camera Senatului cu 99 de voturi pentru și o abținere din partea senatorului Eugen Teodorovici, în timp ce 36 de senatori nu au participat la vot. În prezent, acest proiect de lege se află la Camera Deputatilor unde urmează să fie dezbătut în comisiile de specialitate și să fie supus votului final al celor 329 de deputați. Camera Deputaților este cameră decizională pentru acest proiect de lege, având posibilitatea să elimine obligativitatea vaccinării din acest proiect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a atrage atenția cetățenilor României și mass-mediei asupra abuzului constituțional săvârșit de către Guvernul României și Senatul României, APC a organizat următoarele adunări publice: în data de 17 septembrie în Parcul Izvor, 22 octombrie în Piața Constituției, 29 octombrie Lanț uman în jurul clădirii Parlamentului României, precum și pichetarea sediilor partidelor politice parlamentare în data de 31 octombrie și 1 noiembrie, acțiune care s-a concretizat cu depunerea unui memoriu cu argumente sociale, bugetare, medicale și legislative, la sediul fiecărui partid, memoriu semnat de către 11 organizații neguvernamentale.

Seria protestelor organizate de către APC continuă în urmatoarele zile, astfel:

4 noiembrie 2017 adunare publică în Parcul Izvor, în intervalul orar 16.00 – 20.00; – 6 noiembrie 2017 pichetare Paramentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30;
– 13 noiembrie 2017 pichetare Parlamentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30; – 20 noiembrie 2017 pichetare Parlamentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Votarea acestui proiect de lege și de către Camera Deputaților, în forma votată de Camera Senatului, întoarce țara noastră în anii 1960, când comandourile staliniste au bătut, ucis, închis și deportat țăranii care se opuneau colectivizării și au procedat la confiscarea forțată a tuturor proprietăților agricole private din România. De această dată, comandourile staliniste se regăsesc sub denumirea de comisii județene de vaccinare, iar rolul lor este de a realiza naționalizarea corpurilor cetățenilor acestei țări prin acțiuni de intimidare, forță și incriminare în vederea condamnării la închisoare a părinților și adulților cu conștiință, a precizat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC.

 

Loading...
  1. Aha! V-ati prins si voi, presa, ca o s-o incasati la greu cu vaccinurile si acuma prezentati informatii care ne vor afecta pe toti, de la mic la mare. Pana acuma ati tacut chitic. N-ati zis nimic si unii dintre dvs., jurnalistii, ati facut bascalie cand dupa acea mare furtuna au iesit cativa aradeni sa protesteze impotriva unei situatii fara precedent in Romania: transformarea tarii intr-un lagar de exterminare fortata! Analizati situatia si din prisma celor care au suferit si sufera cumplit de pe urma unor experimente care deja se fac in statele industrializate, vezi SUA unde mortalitatea infantila este uriasa comparativ cu alte state de acelasi tip, unde rata autismului a explodat dupa anul 1980, unde bolile autoimune ale copiilor, mai ales, sunt multe si nenumarate si considerate ”normale” de catre medici. Cum, pisicii mei, sa fie normal sa iti moara bebelusul in prima zi de viata? Cum sa fie normal sa ti se imbolnaveasca copilasul de 1 an de diabet tip 1? Cum e normal ca toti bebelusii sa aiba dermatita atopica TOTI, DAR TOTI, in primele luni de viata? Voi nu observati ca sunt din ce in ce mai multi copii bolnavi? Dar, GRAV BOLNAVI? Asta nu e normal. Si nu e genetic, dupa cum vor multi medici sa ne spuna nou, prostilor care nu ne-am ”CHINUIT” pe bancile facultatii de medicina. Cat de orb sa fii sa nu observi ca ceva nu e in ordine cu medicamentele care se numesc vaccinuri? Cand vezi semnale de peste granita cu fete intrate la menopauza inca inainte de a avea ciclu din cauza vaccinului anti-hpv? Cand vezi baieti care nu mai pot respira cu proprii lor plamani tot din cauza acelui vaccin? Chiar toti suntem asa tampiti? Nu cred. Cercetati si voi inainte de a crede orbeste orice medic. Pana mai aveti neuroni functionali pentru ca atacul se da si prin vaccinul ”gripal” dupa cum spunea ministrul ne-sanatatii. Aveti grija de voi si de copiii vostri”

    Raspunde
  2. DA, SPER SA NU FIM ATAT DE TOLOMACI SA NE INJECTEZE CU DOAR EI STIU CU CE !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.