ACCIDENT în centrul Aradului: Volkswagen vs. Logan (GALERIE FOTO)

ACCIDENT în centrul Aradului: Volkswagen vs. Logan (GALERIE FOTO)

Un accident de circulație soldat cu o victimă a avut loc astăzi la intersecția străzilor Andrei Mureșanu și Ștefan Augustin Doinaș.

„Șoferul unui automobil Volkswagen Passat care se deplasa pe strada Andrei Mureșanu nu a acordat prioritate unei Dacii Logan care se deplasa pe drumul cu prioritate (strada Ștefan Augustin Doinaș), acesta fiind motivul coliziunii dintre cele două autovehicule. În urma impactului, unul dintre pasagerii Daciei Logan a necesitat îngrijiri medicale din partea medicilor de pe ambulanța SMURD sosită la locul accidentului”, informează Monica Tulcan, de la Poliția Locală Arad.

De remarcat, că polițiștii locali din cadrul Serviciului de Circulație pe Drumurile Publice au asigurat fluența în trafic și au conservat urmele dovezile accidentului rutier, până la sosirea polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Municipiului Arad.

  1. In aceea intersectie exista semnul cedeaza, nu i vad sensul. Acolo ar trebui STOP. E foarte periculoasa pentreu cine nu stie.

    Raspunde
  2. desi e cedeaza acolo esti obligat sa te opresti deci faci stop pt ca altfel nu vezi nimic. semaforizarea ar fi o solutie la cat de circulata e intersectia. s-au pus semafoare unde chiar nu era nevoie. aici de ce nu se pun?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.