ACCIDENT cu CINCI VICTIME pe un drum din județ! A fost solicitat elicopterul SMURD (UPDATE+FOTO)

ACCIDENT cu CINCI VICTIME pe un drum din județ! A fost solicitat elicopterul SMURD (UPDATE+FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în intersecţia dintre Şicula şi Gurba. Două maşini au fost implicate.

S-au înregistrat cinci victime, toate conştiente, dintre care una prinsă între fiarele maşinii, fiind scoasă apoi de echipajele de descarcerare.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de stingere cu modul descarcerare GI Ineu, un echipaj medical SMURD Ineu şi un echipaj medical SAJ Ineu. A fost solicitat şi elicopterul SMURD.

UPDATE: „În această dimineață, în jurul orei 09.50, pe DN 79/A, pe raza localității Șicula, la km. 77+64m., a avut loc un accident rutier.
Un tânăr de 26 ani din Pecica, a condus un autoturism în cuplu cu remorcă pe DJ709, dinspre Seleuș spre Gurba. La intersecția cu DN79/A nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire” și a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, care circula din direcția Ineu spre Chișineu-Criș.
În urma accidentului rutier au fost răniți ușor un tânăr de 22 ani, pasager dreapta față în autoturismul accidentat precum și conducătorul auto.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, ne informează IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.