Un arădean „a făcut cu NERVII” și s-a răzbunat DISTRUGÂND mobilierul urban din parc (FOTO)

Un arădean „a făcut cu NERVII” și s-a răzbunat DISTRUGÂND mobilierul urban din parc (FOTO)

Un arădean care a găsit de cuviință să își verse nervii distrugând mobilierul urban din Parcul Europa a fost amendat cu 2.000 de lei de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică.

Ulterior, F.C., în vârstă de 28 de ani, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, în vederea întocmirii actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii flagrante de distrugere, informează DGPLA.

Respectivul a fost interceptat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică duminică seara, în jurul orei 20.30, în urma unei sesizări transmise prin intermediul numărului de telefon al Dispeceratului DGPL Arad. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a invocat o criză de nervi determinată de o problemă în familie.

Sancționat contravențional de polițiștii locali pentru nerespectarea prevederilor HCLM 162/2006 și predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, F.C. va suporta, în continuare, rigorile legii în cazul în care municipalitatea va depune în acest sens o plângere privind infracțiunea de distrugere, spun reprezentanții DGPLA. 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.