UPDATE/ ACCIDENT cu o VICTIMĂ în Arad: Un tramvai a INTRAT într-un autoturism (UPDATE)

UPDATE/ ACCIDENT cu o VICTIMĂ în Arad: Un tramvai a INTRAT într-un autoturism (UPDATE)

O persoană a fost rănită, în această dimineață, într-un accident de circulație care a avut la Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, evenimentul s-a produs la coborârea de pe podul de la Grădiște, pe partea dinpre centrul orașului.

În accident au fost implicate un tramvai și un autoturism. Reprezentanții ISU transmit că în urma accidentului a fost rănită o persoană care a rămas blocată în autoturism.

UPDATE 1: Victima a fost extrasă din autoturism, conștientă, în stare stabilă, și predată unui echipaj medical, anunță ISU Arad.

UPDATE 2: Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 7,30, un arădean de 75 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, în dreptul unui hotel nu s-asigurat la schimbarea benzii de mers, fiind acroșat de un tramvai condus de un bărbat de 56 de ani, din Arad. În urma evenimentului rutier a fost rănit ușor conducătorul auto.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.