Vrei să ai un prieten pe viață? ADOPTĂ un cățel! Arădenii sunt invitați la TÂRGUL DE ADOPȚIE CANINĂ

Vrei să ai un prieten pe viață? ADOPTĂ un cățel! Arădenii sunt invitați la TÂRGUL DE ADOPȚIE CANINĂ

Arădenii care își doresc un animăluț de companie au ocazia să adopte un cățel, în cadrul unui eveniment organizat în acest weekend.

Societatea Gospodărirea Comunală SA  în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, vă invită sâmbătă, 03.10.2020, între orele 10:00 – 13:00, la ediția A XI-A , a târgului de adopție canină ce va avea loc la Adăpostul de Animale (Câini fără stăpân), pe strada Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupralor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri„ Scoala dresaj canin NIKARAD”, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la importanța vaccinării, sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, declară Dir. gen. ec. Ciul Tiberiu Nicolae.

Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Animale (Câini fără stăpân) situat pe Calea Bodrogului 5/A Arad, lângă Aeroport.

„E momentul unei schimbări în viaţa ta! Dacă vrei prietenie adevărată şi dragoste necondiţionată, ia-ţi un câine! Nu căuta unul de rasă, fă un bine unuia abandonat. De ce să cumperi un câine, dacă poţi să îl adopți! Loialitatea şi iubirea nu sunt oferite de pedigree, iar adăposturile sunt pline de patrupede care caută… o familie! Ochii lor trişti şi resemnaţi, devin plini de speranţă atunci când vin vizitatori la adăpost. Sunt zeci, de talie mică, medie şi mare, metişi, dar şi de rasă, cei mai mulţi abandonaţi de stăpâni fără suflet. Iubirea le-a fost călcată în picioare şi singurul lucru pe care îl aşteaptă este o nouă şansă la dragoste necondiţionată. Fii chiar tu… şansa lor de a trăi într-o familie! Dacă ai decis să primeşti în viaţa ta un suflet patruped eşti invitat la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE, organizat  de Gospodărirea Comunală Arad, la Adăpostul de animale, de pe Calea Bodrogului, între orele 10-13, sâmbătă, pe 3 octombrie, să îl alegi pe noul membru al familiei tale! Fii, însă responsabil şi hotărât, de tine depinde viitorul lui! Vino la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE! Acolo se află şi viitorul tău câine… uită-te în ochii lui, la prima vedere îl vei recunoaşte!”, spun organizatorii.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.