ACCIDENT cu TREI VICTIME și DOUĂ MAȘINI pe DN 7 (FOTO + UPDATE)

ACCIDENT cu TREI VICTIME și DOUĂ MAȘINI pe DN 7 (FOTO + UPDATE)

Trei persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident pe DN 7, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Evenimentul rutier a avut loc între Pecica și Nădlac, în apropierea drumului care duce spre Pereg.

Potrivit reprezentanților ISU, una dintre victime a fost prinsă inițial între fiarele contorsionate ale mașinii, dar a fost scoasă și predată echipajelor medicale, alături de ceilalți doi răniți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, „din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, 25 mai a.c., în jurul orei 16:30, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nădlac înspre Arad, pe D.N.7, la km 582+300m, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din față, condus de o femeie de 40 de ani, din Nădlac, intrând în coliziune. În urma evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul condus de femeie. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Foto: ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.