ACCIDENT GRAV cu DOUĂ VICTIME, pe DN 7. Un bărbat a MURIT. Traficul rutier este BLOCAT (UPDATE + GALERIE FOTO)

ACCIDENT GRAV cu DOUĂ VICTIME, pe DN 7. Un bărbat a MURIT. Traficul rutier este BLOCAT (UPDATE + GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 7, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc la ieşire din Conop spre Bârzava.

Potrivit primelor informaţii, o persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale uneia dintre maşini şi este posibil să fie decedată.

La faţa locului se deplasează mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

DN 7 este blocat.

UPDATE 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 492, la ieșirea din localitatea Conop către Bârzava, județul Arad, din cauza unui accident produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. În urma coliziunii dintre două autoturisme, unul dintre conducătorii auto a decedat, altă persoană fiind rănită. Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului, estimându-se reluarea circulației în 40 de minute.

UPDATE 2: Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, vinovat pentru producerea accidentului ar fi fost șoferul care a decedat. Acesta ar fi efectuat o depășire neregulamentară.

UPDATE 3: Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 15,45, un bărbat de 36 ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.N.7, din direcția Arad – Deva, în afara localității Conop, fiind singur în autoturism. Ajungând la km 492+190 m, fără a se asigura corespunzător, conducătorul auto a pătruns pe contrasens și s-a angajat în depășirea unei autoutilitare condusă de un tânăr de 26 ani, din județul Alba, cu toate că din sens opus se apropia un autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din Pecica, cu care a intrat în coliziune frontală. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de eveniment și rănirea gravă a bărbatului de 43 de ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean Arad. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.