Haideți să îi SUSȚINEM! Cum îi puteți VOTA pe cei DOI ARĂDENI, finaliști la VOCEA ROMÂNIEI

Haideți să îi SUSȚINEM! Cum îi puteți VOTA pe cei DOI ARĂDENI, finaliști la VOCEA ROMÂNIEI

Printre concurenții care se vor lupta pentru marele premiu din finala Vocea României se numără și doi arădeni.

Este vorba despre Andi Țolea, din echipa lui Smiley și Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, doi dintre cei patru finaliști al concursului.

În finala de vineri 20 decembrie, concurenții vor interpreta o melodie singuri și una cu diferite personalități mari din lumea muzicii românești.

Andi va cânta alături de interpreta Jo iar Jasmina va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost concurent al Vocii și printre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică ușoară.

Cei doi concurenți din Arad au impresionat prin vocile lor unice, capacitatea de a face spectacol prin simplitatea lor și dar mai ales prin modul în care transmit emoție pură chiar și prin ecranul televizorului.

Deși amândoi au vârste fragede, au cucerit inimile multor români, care și-au exprimat preferința pentru ei prin votul lor din semifinalele de săptămâna trecută.

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot.

Arădenii îi vor putea încuraja prin vot pe cei doi doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!

Votează și Vocea României va fi Aradul!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.