PANICĂ la Apă-Canal, SC TOP, RECONS, CTP sau CET, după descinderile DNA de la DRDP și PSD

PANICĂ la Apă-Canal, SC TOP, RECONS, CTP sau CET, după descinderile DNA de la DRDP și PSD

E panică în societăţile din subordinea Consiliului Local Municipal şi Consiliului Judeţean Arad, după recentele descinderi ale DNA la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara şi la sediul PSD din Arad.

Potrivit informaţiilor noastre există o stare de îngrijorare în rândul celor care fac și desfac totul în Arad, din cauza faptului că în societăţile respective au fost angajate, așa cum bine se știe, chiar şi familii întregi pe criteriul „de competenţă” al apartenenţei la PDL Arad, actualmente PNL.

Este vorba – între altele – despre Compania de Apă SA, SC Târguri Oboare Pieţe SA, SC Recons SA, Compania de Transport Public sau CET Arad.

  1. Un aradean get-beget 19 decembrie, 2019, 1:45 pm

    CJA,CCJA,Teatrul De Stat,CMCA toate au angajati,protejati ai PNL Arad…Sunt familii in care si 2 membrii au fost angajati la STAT(ca sa stea)deoarece si-au dovedit obedienta fata de mai marii PNL…revenim cu nume si exemple de examene simulate pentru ocuparea posturilor!

    Raspunde
  2. NU sunt si nu am fost vreodata membru PSD insa ajut acest partid cu tot ce stiu si pot,ca sa demonstreze ipocrizia PNL:angajari deochiate,promovari de examene,lene si abuz pe bani publici,etc.

    Raspunde
    • Ba eu cred ca esti membra de partid. Problema voastra e ca nu sunteti unii mai buni ca altii. Ce a facut PSD pe tara a facut si PNL la Arad. Asa ca ne vedem la alegeri! 😉

      Raspunde
  3. Nu se intampla nimic atunci cand partidul este la putere.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.