ACCIDENT GRAV cu un microbuz plin cu ROMÂNI. Se întorceau acasă

ACCIDENT GRAV cu un microbuz plin cu ROMÂNI. Se întorceau acasă

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara, în jurul orei 21:30, pe șoseaua B2, între Vitis și Grossrupprechts, Austria.

Șoferul unei mașini conducea de la Vitis în direcția Grossrupprechts când, dintr-un motiv necunoscut, s-a ciocnit cu un microbuz în care călătoreau 15 persoane din Germania spre România.

În urma impactului violent, mașina a fost aruncată în câmp și s-a oprit pe roți, în vreme ce microbuzul, în care erau, cel mai probabil, cetățeni români, s-a oprit după aproximativ 30 de metri pe marginea străzii.

Conform Libertatea.ro, șoferul mașinii a fost blocat în vehiculul său în urma coliziunii violente. Pompierii au fost nevoiți să facă o tăietură în plafon pentru a-l elibera, fiind predat ambulanței grav rănit.

Șoferul microbuzului și doi pasageri au fost răniți ușor și au fost îngrijiți de medici la fața locului. Pasagerul din dreapta șoferului a suferit răni grave și a trebuit să fie dus la Spitalul Universitar St. Polten.

Restul de unsprezece călători au fost preluați de un autobuz public și transportați la primăria din Vitis. De acolo, poliția a organizat transportul lor mai departe spre România cu un microbuz de schimb.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.