Este OFICIAL: Fără PETRECERI de REVELION! Ce se întâmplă cu cei care au plătit avans

Este OFICIAL: Fără PETRECERI de REVELION! Ce se întâmplă cu cei care au plătit avans

Premeierul Ludovic Orban a declarat, ieri, că anul acesta nu vor mai fi organizate petreceri de Revelion.

Orban a spus că persoanele care au achitat avansuri pentru a-și rezerva locuri în hoteluri vor putea merge, dar trebuie să știe că în cadrul acestora nu vor avea loc petreceri private.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată – cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a declarat Ludovic Orban.

Premeierul le transmite un mesaj și celor care participă la chefuri private: „Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu: Putem să mai amânăm puțin dorința de a ne distra sau putem să ne distrăm în moduri care să nu ne pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună să în pericol sănătatea. În general tinerii se duc la astfel de petreceri, tinerii poate nici nu simt, mulți sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește riscă să își îmbolnăvească părinții, rudele, bunicii care sunt mult mai expuși riscului”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.