ACCIDENT în centrul Aradului. O persoană RĂNITĂ, circulație BLOCATĂ

ACCIDENT în centrul Aradului. O persoană RĂNITĂ, circulație BLOCATĂ

Un accident de circulaţie a avut loc astăzi, în jurul orei 13, pe Strada Tribunul Dobra din municipiul Arad.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între o maşină şi un tramvai. O femeie, aflată la volanul maşinii implicate în accident, a fost rănită.

Imagini transmise în direct de către TV Arad (AICI).

  1. As vrea sa felicit 2 vatmani care astazi unul a ramas defect iar al 2-lea la impins pe Cocorilor la ora 12 si vreo 20…primul am vazut ca scrie 1046 iar al 2-lea era tramvaiul cu reclame UTA si Rodspectra..Acestia a explicat calatorilor la Confectii sa coboare din ambele si sa astepte ca in 7-8 minute trebuie sa vina urmatorul18,ei trebuie sa se remorcheze fara oprire in statii altfel v-or incurca toata circulatia cel putin pana la Boul-rosu.Asa a si fost,au avut dreptate,exact dupa 7 minute a venit alt 18 care a luat toti calatorii ramasi in statii.A fost cam plin,dar a mers.Cei defecti nu s-au mai vazut,deci s-au distantat si am ajuns la destinatia Crisan doar cu 8 minute intarziere.Nu conteaza,cei 2 merita felicitati si recompensati monetar.Au dat dovada aman2 de profesionalism.FELICITARI domnilor vatmani!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.