ACCIDENT MORTAL pe drumul Arad – Oradea. Motociclist DECEDAT, femeie GRAV RĂNITĂ (GALERIE FOTO)

ACCIDENT MORTAL pe drumul Arad – Oradea. Motociclist DECEDAT, femeie GRAV RĂNITĂ (GALERIE FOTO)

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 10:30, pe drumul dinspre Arad înspre Oradea.

Din primele informații, o persoană care conducea o motocicletă a suferit leziuni grave.

La fața locului s-a deplasat un elicopter SMURD.

Traficul este blocat.

UPDATE: Conform informațiilor oferite de martori pentru Newsar.ro, șoferul motocicletei a decedat în urma impactului violent. O femeie este în stare gravă și primește îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE 2: Ora 12:00, s-a reluat traficul.

UPDATE IPJ Arad: În această dimineață, în jurul orei 10.30 s-a produs un accident rutier grav pe D.N.79, în afara localității Șimand. La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiștii, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD. Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Timișoara, care conducea o motocicleta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din comuna Zărand. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, asupra lui fiind efectuate manevre de resuscitare dar din păcate fără succes, fiind declarat decesul acestuia. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea accidentului.

  1. […] post ACCIDENT MORTAL pe drumul Arad – Oradea. Motociclist DECEDAT, femeie GRAV RĂNITĂ (GALERIE FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.