Accident grav într-o localitate din județ. Intervine elicopterul SMURD (UPDATE + FOTO)

Accident grav într-o localitate din județ. Intervine elicopterul SMURD (UPDATE + FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate un autovehicul și o autoutilitară a avut loc miercuri. în jurul orei 12, în orașul Nădlac.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate patru persoane, circulația în zonă fiind blocată. La locul accidentului se deplasează SMURD Nădlac, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Pecica și elicopterul SMURD.

UPDATE/ „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ și al elicopterului SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, în orașul Nădlac. În urma accidentului au rezultat patru victime conștiente, cooperante, neîncarcerate, care au fost asistate medical la locul evenimentului și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, precizează purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE 1/ „În ziua de 22 februarie, în jurul orei 11.47, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 59 de ani din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din localitatea Nădlac, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 35 de ani, din localitate. În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au fost transportate la spital, cea de-a patra refuzând transportul. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.