Apelul disperat al unei mame bolnave de cancer a cărei fiică are nevoie urgentă de o operație foarte costisitoare

Apelul disperat al unei mame bolnave de cancer a cărei fiică are nevoie urgentă de o operație foarte costisitoare

O mamă bolnavă de cancer încearcă să strângă bani pentru operația de care are nevoie fetița ei pentru a duce o viața normală.

„Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor. Sunt mama Alexandrei. Eu am cancer iar fetița mea s-a născut cu dublă atrezie și microtie, nu are urechi și nu aude. Înainte să plec din această lume, trebuie să știu că Alexandra va fi sănătoasă. Nu știu câte zile mai am, însă trebuie să lupt să o văd pe Alexandra sănătoasă, iar apoi Dumnezeu mă poate lua.

Există un singur spital în toată lumea care o poate ajuta pe fetița mea, este în Statele Unite ale Americii. Acolo o pot opera, îi pot reconstrui urechile și canalele auditive, iar Alexandra mea va auzi și va fi sănătoasă. Costurile sunt uriașe, 198.000 dolari, și mă rog la Dumnezeu să-mi mai dea zile să reușesc să o văd operată. Până acum am reușit să strângem 15.200 dolari.

Noi suntem din Bacău, iar Alexandra are 8 anișori și este singurul meu copil, ea este raza mea de soare, ea este totul. E un copil atât de bun, atât de frumos…nu merită nici o clipă suferința pe care o duce. Îmi doresc să rămân lângă ea, să o văd cum crește, însă realitatea este că boala mea avansează și cel mai mult îmi doresc să o las sănătoasă, să aibă un viitor frumos. Îndrăznesc să pornesc această strângere de fonduri cu gândul că Dumnezeu lucrează prin oameni și va face un miracol să strângem banii pentru operațiile necesare Alexandrei mele.

Vă rog din tot suflet să ne ajutați să strângem banii pentru operațiile Alexandrei. Este tot ce mai vreau de la viață. Vă mulțumesc pentru toată bunătatea voastră și vă doresc multă sănătate.

Distribuiți, vă rog din tot sufletul, să ajungă povestea noastră la cât mai mulți oameni buni. Dacă o puteți susține pe prințesa mea cu o donație, se poate dona prin metodele următoare cu mențiunea Alexandra

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/610417797760059/

Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

BT Pay: 0752076131

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Sponsorizări firme/ redirecționare impozit: https://asociatianoel.ro/…/sponsorizare-redirectionare…/

Completați gratuit Formularul230 din link https://asociatianoel.ro/formular-230/#formular-230”

Vă mulțumesc din suflet,

Ana, mama Alexandrei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.