UPDATE/ Accident grav între un microbuz și un autoturism pe DN69. Trei persoane au fost rănite (FOTO)

UPDATE/ Accident grav între un microbuz și un autoturism pe DN69. Trei persoane au fost rănite (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc miercuri după-masa pe DN69, în zona localității Șagu.

Potrivit primelor informații este vorba despre o coliziune între un autoturism și un microbuz. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad intervine cu un echipaj de  descarcere și un echipaj SMURD

„În sprijin au fost alocate și două ambulanțe. Accidentul s-a soldat cu 3 victime care au rămas încarcerate. Acestea sunt conștiente. O victimă se află în microbuz si alte două în autoturism. Au început manevrele de extragere”, informează ISU Arad.

UPDATE 1/ Două victime au fost extrase și predate în viață echipajelor medicale.

UPDATE 2/ „Toate victimele au fost extrase, acestea sunt în viață. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD care va prelua o victimă”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 3/ „La data de 18 mai, în jurul orei 14:35 a avut loc un eveniment rutier pe D.N.69. Un microbuz condus de un bărbat de 46 de ani, din localitatea Vinga din direcția Șagu spre Vinga, la km 36+600 de m, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din municipiul Arad. În urma investigațiilor medicale efectuate se pare că bărbatului i s-ar fi făcut rău și și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva secunde. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducatoarei autoturismului și ușoară a unui bărbat de 47 de ani, pasager în autoturism. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: DRDP Timișoara

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.